LoveMeDead mój psor od PP był genialny, ale to nie na moje szczątkowe szare komórki. Ja w sumie lubię chemię. Reszta jest dla mnie po prostu przyjemna lub znośna. Za to języki obce i geografia to zło.
rocket po prostu przegalopowała mi przez głowę myśl, że kiedyś mówiłaś, że regularnie ćwiczysz i trzeba kiedyś z tobą rozwinąć ten temat :wink:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 21:30, 19 Sie 2010
a mnie nauczyciele z LO skutecznie zniechęcili do wszystkiego i sprawili, że cofnęłam się w rozwoju. większą wiedzę wyniosłam z miejscowej biblioteki... szkoda, że w Polsce nie ma możliwości domowej edukacji.
LoveMeDead dla mnie najgenialniejszy profil to chemia z historią <3
wytnie się to, że 6 lat na humanie byłam :hahaha:
Marguerite a ja czuję, że nie umiem tłumaczyć ^^.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 21:36, 19 Sie 2010
rocket po prostu przegalopowała mi przez głowę myśl, że kiedyś mówiłaś, że regularnie ćwiczysz i trzeba kiedyś z tobą rozwinąć ten temat
ano, ciągle trwam w swoim silnym postanowieniu. regularne ćwiczenia były jednym z punktów na liście planów na nowy-stary rok 2000 ^^ od tamtego czasu nie robię żadnych dodatkowych postanowień, gdyż te sprzed dekady są wystarczająco zajmujące.
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Ja mam jak to si mówi kolokwialnie "fazę" na Muse - Supermassive black hole. Ktoś ostatnio pisał o tym kawałku i sprawdziłam. Jest genialny.
nieprawdaż? ;) ja mam dzisiaj fazę na lao che "życie jest jak tramwaj" - słuchałam praktycznie całe rano.
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Czw 21:40, 19 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
rocket queen kiedyś muszę cię wypytać o jakieś nieskomplikowane aktywności fizyczne na taką kalekę jak ja :D
tymczasem kochani uciekam na mój tradycyjny seans z foxlife'm :papapa:
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Czw 21:44, 19 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
Czw 21:41, 19 Sie 2010
ja mam dzisiaj fazę na lao che "życie jest jak tramwaj"
więcej moja głowa w tramwaju nie postanie :serducho:
Jak mi wyjdą studia, to obalę profile licealne i udowodnię, że wszystko jest możliwe 8)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.