_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sro 0:15, 18 Sie 2010
Dziś idę na grilla, nie będzie mnie raczej. No chyba, że będziecie bawić się do późnej nocy, wtedy się może załapię. :-)
No tak, grill zaplanowany, a pogoda zawiodła. Najwyżej będziemy siedzieć w domu. Słońca nie ma, humor uciekł, myśli kłębią się w głowie jak oszalałe i oddychanie boli. Nienawidzę takich dni.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 9:46, 18 Sie 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 10:07, 18 Sie 2010
Juniuś, przyjeżdżaj, grają wieczorem, to jeszcze dasz radę :mrgreen:. W ogóle w tym roku u mnie wakacje nietypowo koncertowe, bo 28 sierpnia gra HEY i w związku z moją wielką fascynacją tym zespołem i twórczością Nosowskiej nie zabraknie mnie także na tym evencie :D.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 10:09, 18 Sie 2010
A u nas 28, albo 29 gra Ivan Komarenko, zapraszam. :hahaha:
Sro 10:11, 18 Sie 2010
Ewel, chyba nie odmówisz sobie przyjemności wysłuchania CZARNYCH OCZU live?!
Sro 10:20, 18 Sie 2010
Danielek18, a kto ze znanych będzie? Powiedz, że BAJM, to przyjeżdżam. :-D Poluję na Beatkę już od dłuższego czasu. Kozidrak, of course.
Sro 10:22, 18 Sie 2010
Juniuś schowam w spojler bo długa lista ;) z Polskich będzie:
Spojler:
Candy Girl ("Lick it")
Five Colors ("Plastikowa")
IRA ("Dlaczego nic")
Kalwi&Remi ("Kiss")
Katarzyna Cerekwicka ("Wszystko czego chcę od Ciebie")
Mrozu ("Wait up")
M.Femme/I.Węgrowska ("Jak diament")
Paweł Stasiak ("Ocean codzienności")
Roan ("Letni udar")
Robert M ("Superbomb")
Szymon Wydra & Carpe Diem ("Będę sobą")
The Pupils ("Yeaoh")
Wet Fingers ("Like this")
Video ("Szminki róż")
Volver ("Voleremos")
Gośćmi specjalnymi tego dnia będą: Alexandra Burke, Katerina i Feel.
Spojler:
Zagranica:
Wildboyz Feat.Ameerah ("The sound of missing you")
Carina Dahl ("Screw")
Dan Balan ("Chica Bomb")
Flanders ("Time")
Locnville ("Sun In my pocket")
Lou Bega ("Sweet like cola")
Part Six ("I’m in love")
Pauline ("Never said I was an angel")
Sabrina Washington ("OMG")
Safri Duo ("Helele") SAFURA ("Drip drop")
Saint Lu ("Don’t miss your own life")
Tom Boxer feat. Antonia ("Morena")
Julissa Veloz ("Take control")
Velvet ("Dancing with tears in my eyes")
Wróciłam z osiedla. Znowu najpierw przerażenie i stan przedzawałowy potem spokój i jakieś nienazwane,cudowne uczucie. Trzeci raz kupiłam colę której nie chciałam :mrgreen: Posiedziałam pół godzinki po czym uznałam,ze przy tej temperaturze Izie na bank się nie będzie chciało wychodzić a ja powinnam iść do domu bo jeszcze się przeziębię i nie będę mogła jutro iść.Jeszcze się w drodze powrotnej nadziałam na kolegę i koleżankę,ale jakoś mi się udało wymigać od rozmowy.