maybe_55 też miałam na początku wątpliwości co do Craiga - blondyn i w ogóle... ale on też ma to "coś" :D
dobra, idę już
Nutty nie wiem o co chodzi, jakaś kłotnia o ubranka..? ja mogę ci zawsze zrobić coś, o ile te wątpliwej urody twory cię satysfakcjonują
może wpadnę nocą :P
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Nie 20:00, 04 Kwi 2010
Och ty niewierna! Nasz jedyny prawdziwy ship nigdy nie odejdzie!
50 pkt !
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:00, 04 Kwi 2010
Hilson...nawet niezly pomysł, jeszcze nigdy nie zrobilam ikonki z Hilsonem :)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 20:01, 04 Kwi 2010
booosze, alhambra, naprawdę ?!
nie, nie, nie ! nie wierzę w to ! nie możliwe ! *w oku kręci się łezka*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:03, 04 Kwi 2010
Marguerite, hej ! :*
Co słychać ? :twisted: :hahaha:
Co ?! Mało nie popełniłam kilkukrotnego zabójstwa :twisted: Moja rodzinka jest kukułki wszystkie dzieci (sztuk 10) zostawili mi i musiałam się tymi potworami zajmować cały dzień :( I nikt mi nie współczuje, a na dywanie mam wszytko od farb po ciasto;/
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ohh ! biedactwo ! ja Ci współczuję ! :przytul: :mrgreen:
Nie 20:04, 04 Kwi 2010
uciekam. nie umiem się wgryźć w rozmowę. ^^
do napisania i dobranoc, robaczki ! ;*
Nie 20:05, 04 Kwi 2010