Hambarr właśnie włączyłam Twoją złotą listę i muszę oświadczyć, że od jakiegoś tygodnia razem ze współlokatorami szukamy dobrego terminu na obejrzenie Pulp Fiction, mam nadzieję, że mi się spodoba :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:06, 25 Kwi 2010
właśnie włączyłam Twoją złotą listę i muszę oświadczyć, że od jakiegoś tygodnia razem ze współlokatorami szukamy dobrego terminu na obejrzenie Pulp Fiction, mam nadzieję, że mi się spodoba
TAK!! :jupi: Napewno wam się spodoba :D
Dobrze, że zrobiłam ta listę, po Pulp musi obejrzeć każdy ;)
Przez was odgrzewam sobie pizze :P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 11:07, 25 Kwi 2010
mmmmm......
Ja nie wiem gdzie u mnie są włoskie :(
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Nie 11:08, 25 Kwi 2010
Hambarr dwie koleżanki już widziały Pulp, ale chcą oglądać jeszcze raz, więc ja przy okazji skorzystam :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:09, 25 Kwi 2010
Hej wszystkim ;)
zagońcie mnie do nauki, mam dzisiaj taakiego lenia..
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 11:14, 25 Kwi 2010
Nie 11:16, 25 Kwi 2010
alhambra, cześć :D
Też nie mam pojęcia jak to się dzieje, a ja to bym nawet chciała mieć troche mniej gęste kudły :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 11:31, 25 Kwi 2010
Ziemniaki obrane, teraz czas ogarnąć trochę pokój i się wykąpać, tak więc znikam, do napisania ;-)
Nie 11:36, 25 Kwi 2010
Ja już dziś zjadłam 6 kanapek, kawałek pizzy, lody i teraz popijam kawą :P Czasem się zastanawiam czy nie mam rozdecia żołądka :D
sis, wygrała ikonka którą mi doradziłaś ;) thx.
Nie 11:37, 25 Kwi 2010