|
 |
Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 43, 44, 45 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
lora85 i AniaNCIS, witajcie. Szybko nadrobicie zaległości! Zawsze można skorzystać z linków na naszym forum, gdzie możecie obejrzeć wszystkie odcinki.
|
|
Wysłany:
Sob 14:15, 25 Lip 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Witam wszystkich nowych użytkowników. Zapraszamy do Rozmów w t(ł)oku. Tam można pogadać absolutnie o wszystkim :)
|
|
Sob 14:58, 25 Lip 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam wszystkich house'oholików- forumowiczów! Jestem Patrycja, ale i tak znajomi mówią na mnie Ryśka, Rysiek, a nawet Ryś (Ryszardy nie przyjmuję do wiadomości).
Jestem house'oholiczką, huddy'oholiczką itd. :lol:
Miłością do House'a zaraziłam :P się od rodziców i starszych braci.
|
|
Nie 5:49, 26 Lip 2009 |
|
ColdRyś
Student medycyny

Miasto: Kawęczyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, cześć i czołem!
Mam na imię Ala mieszkam w stolicy Małopolski a dawnej stolicy I RP, nasz ulubiony serial oglądam od niedawna a zaraziłam się od kolegi mojej mamy, przy czym ona sama zaraziła się ode mnie :) Pozdrawiam :D
|
|
Wysłany:
Nie 18:45, 26 Lip 2009 |
|
zimbabwe
Student medycyny

Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zimbabwe, witaj! Tak to jest. Najpierw ktoś ze znajomych twoich bliskich, później ty, a następnie rodzina. A potem to juz sama innych motywujesz do oglądania. Zapraszamy do Rozmów w T(ł)oku :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 18:47, 26 Lip 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie! Jestem Flame. Polubiłem House'a dość niedawno, ale porwał moje serce od razu. Mam nadzieję , że przyjmiecie mnie do waszego grona. na razie //ort. tyle o mnie, to powinno wystarczyć :mrgreen: .
|
|
Wysłany:
Wto 12:17, 28 Lip 2009 |
|
Flame
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Flame, witam Cię ogniście :lol: Rozgość się na naszym forum :wink:
|
|
Wto 12:24, 28 Lip 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Diane
Dermatolog

Miasto: Słupsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie Flame i Diane. Bardzo miło Was tu gościć. A żebyście jeszcze szybciej się zaklimatyzowali zapraszam do Rozmów w T(ł)oku 3!
Ps. Flame, ależ masz ognisty bannerek. Prawiek jak laska Housa :D
|
|
Wto 13:04, 28 Lip 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam serdecznie nowo przybyłych fanów :). Rewelacyjnie, że nasze grono się powiększa! W kupie siła! xD
I również, jak bożenka, zapraszam do Rozmów w T(ł)oku :).
|
|
Wysłany:
Wto 13:07, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam was
Przemek Eysmont z tej strony, z wieloma moimi kwestiami nie będziecie się zgadzać, czasem będziecie uważać że się mylę, ale spokojnie i tak jestem fajniejszy od 99% tu obecnych, jestem bystry i elokwentny, za najwyższe dobro uważam dobro swoje!
Co jeszcze, hmm, jestem wnerwiający(że nie powiedzieć wkurwiający), a właśnie bym zapomniał jestem bardzo męski, i bardzo ładny!!
|
|
_________________ ble ble ble do rzeczy
oszukałeś mnie raz, wstydź się!!!, ale jak oszukałeś mnie 2 razy to ja się powinienem wstydzić
Wysłany:
Wto 20:30, 28 Lip 2009 |
|
P.Eysmont
Student medycyny

Ostrzeżeń: 1
Miasto: warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
:lol: Na myśl przychodzi mi jedno słowo: głupek.
|
|
Wysłany:
Sro 6:56, 29 Lip 2009 |
|
Flame
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Witam was
Przemek Eysmont z tej strony, z wieloma moimi kwestiami nie będziecie się zgadzać, czasem będziecie uważać że się mylę, ale spokojnie i tak jestem fajniejszy od 99% tu obecnych, jestem bystry i elokwentny, za najwyższe dobro uważam dobro swoje!
Co jeszcze, hmm, jestem wnerwiający(że nie powiedzieć wkurwiający), a właśnie bym zapomniał jestem bardzo męski, i bardzo ładny!!
|
*turla się po podłodze*
Dobra dosyć tego odkurzania podłogi, cóż miło Cię poznać taki wspaniały człowiek. Wreszcie KTOŚ i to dużego formatu aż Twoim fanem zostanę i będę podążał cały czas za Tobą :]
|
|
Wysłany:
Sro 7:13, 29 Lip 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
P.Eysmont, dostałeś już jedno ostrzeżenie, a ja chce, żebys z nami jeszcze troszkę posiedział ;) Wystarczy używać hmmm... bardziej odpowiedbnich słów.
Bardzo meski i fajny? To wstaw swoje zdjęcie do "Pokaż pysia". Ciekawe czy wszystkim będzie tak podobać się twoja mordeczka. :twisted:
Za najwyższe dobro uznajesz swoje? Nie tylko ty jeden, ale mało ludzi się do tego przyznaje.
Fajniejszy? No nie wiem. Na razie po używanym języku widzę cię w innym zwierciadle...
Wnerwiajacy? No to witaj w klubie. Tylko, że ja się czasem próbuję powstrzymywać od nieuprzejmości.
Obudziłeś we mnie mój cynizm, który tak skrzętnie próbowałam nie ujawniać. Teraz otwieram szufladę z ripostami i replikami. Nadchodzi czas zÓa!
|
|
Wysłany:
Sro 7:40, 29 Lip 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam, jestem Karolina :wink: Interesuję się muzyką, literaturą i flimem... no i oczywiście namiętnie oglądam "Dr House'a" :)
|
|
_________________ Do I get bonus points if I act like I care?
Wysłany:
Sro 10:19, 29 Lip 2009 |
|
carrie
Student medycyny

Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 43, 44, 45 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny |
Strona 44 z 100 |
|