Ja Grupę MoCarta szczerze pokochałam niedawno.
Na wycieczce włączyliśmy radio i trafiliśmy na ,,Nie śmiejcie się z taty" czyli dylowanie na badylu :hahaha: Śmiech słychać było w całym ośrodku.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 19:56, 04 Lip 2009
Moi sąsiedzi też świętują, a konkretnie: drą się pod oknem jak dzikie zwierzęta. Na pewno wypili więcej niż po 3 piwa, bo nawet "Sto lat" nie potrafią poprawnie odśpiewać;)
rocket, boskie! :hahaha: To chyba najlepszy demotywator jaki dotąd widziałam! Położył mnie na łopatki :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 21:16, 04 Lip 2009
Witajcie z domu Betti. Panie coś drukują, a ja zasiadłam nad wspaniałym sprzętem Betti zwanym laptopem .
Zrobiły mi MEGA ostry makijaż, wzięły mnie na ulicę i zaczęły robic zdjęcia :shock: Czeka nas chyba następna sesja :wink:
a ja w końcu w domu zawitałam i chyba jestem pijana (jak twierdzą moi rodzice :) ) chociaż nie wiem czy jak bym była pijana to byłabym jeszcze w stanie coś na forum pisać.... jak sądzicie :?:
Simi w końcu weekend trzeba się ruszyć, a nie przed kompem cały czas siedzieć :D Mnie od rana w domu nie było (tzn tak przelotem wpadłem, żeby o 12 śniadanie zjeść). Tydzień się zacznie znowu będzie nas pełno :D
W końcu zgodziłam się na jedną jazdę próbną z instruktorem (jeśli chodzi i te prawo jazdy moje nieszczęsne :P). Wiem, że nie rzucę to po tej jeździe, nie ma mowy, żebym uczyła się do prawka :P.
Jutro czeka mnie poważna rozmowa w związku z moim zamówieniem na allegro xP. Jeśli mama się zgodzi, to będę miała wszystkie limitowane edycje LOTR :D.