Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 19:19, 28 Cze 2009
Pon 13:36, 29 Cze 2009
Trzy foty Lisy w sukence, którą ubóstwiam. Znajdę gdzieś podobną, to kupię bez wahania! ;)
Fota 1 - zazdroszczę właścicielom tych rąk!
Fota 2 - co właściciej tej ręki jej robi? :D
Świetny wywiad z Lisą. Krótki, acz treściwy :D
Najbardziej mi się podoba początek - skromne spuszczenie oczu po czym cała uhahana mówi, że House i Cuddy ciagle mogą "TO zrobić" :lol:
Polecam filmik z Lisą zrobiony przez LisaEdelsteinFan
adres
http://www.youtube.com/watch?v=0wk4Hxqwqj8&feature=related
dla mnie wymiata w 0:17 (jak tańczy), 1:11(jak wygląda i śpiewa- po prostu genialne, uśmiałam się do łez :lol: :hahaha: ) i 2:43 (tu może ktoś wie z jakiego to filmu?)
Lisa jest piękna, ma świetne ciało (ja w jej wieku pewnie będę obwisła :P ) robi śmieszne miny, jest zabawna i fantastycznie gra Cuddy! :) Widziałam ją tylko w jakiś epizodach głównie na youtube i myślę, że ma duży potencjał i mogłaby zagrać jakąś większą rolę.
Pamiętam, że na jakimś forum pewna dziewczyna napisała, że na jeden dzień w tygodniu staje się lesbijką :D właśnie ze względu na Liskę :P
BTW filmik super! Za każdym razem kiedy widzę ją z tą burzą loków na głowie padam ze śmiechu :hahaha:
Sob 20:32, 04 Lip 2009
Kurde nie wiem jak zrobić, żeby pojawił się obrazek a nie sam link. Trochę techniki i człowiek się gubi :P
Wto 21:25, 07 Lip 2009