Przyłączam się do kampanii antypetardowej! Moi sąsiedzi strzelają już... od Mikołajek
gdyby moi sąsiedzi strzelali od Mikołajek to bym chyba już wylądowała u psychiatry.przecież od tego zwraiowac można! no wiadomo ,że o północy to tradycja ,ale takie fajerwerki przed północą człowieka normalnie dobijają ! ;/
Też się przyłaczam do tej kampanii.!
_________________ Aby coś docenić trzeba to stracić...
Madlen a jak konkretnie chcesz ich wykorzystać?? :twisted:
*rzuca się na migdały*
U mnie pewnie za chwile sąsiad wyjdzie, żeby postrzelać i dzieciom pokazać. W takich chwilach cieszę się, że mieszkam trochę na odludziu, bo przynajmniej mnie nikt za bardzo nie denerwuje...
dziewczyny... przynajmniej w sylwestra dałybyście sobie spokój z wykorzystywaniem :P
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 19:30, 31 Gru 2008
A ja niestety nie mieszkam na odludziu, tylko prawie w centrum :evil: i przed wczoraj były dwa takie huki, których piesio, a akurat był z tatą na dworze, nie przeżył...
Te petardy to przegięcie !! rozumiem 1, 2 na łepka w sylwestra, ale nie tydzień przed :!: :!:
Przyłączam się do kampanii antypetardowej! Moi sąsiedzi strzelają już... od Mikołajek
gdyby moi sąsiedzi strzelali od Mikołajek to bym chyba już wylądowała u psychiatry.przecież od tego zwraiowac można! no wiadomo ,że o północy to tradycja ,ale takie fajerwerki przed północą człowieka normalnie dobijają ! ;/
Też się przyłaczam do tej kampanii.!
Właśnie w takich momentach przydają się studia psychologiczne :twisted: Sprawdzasz na sobie skuteczność wszelkich możliwych technik walki z gniewem i agresją (choć ostatnio, wszystko jest mi tak max obojętne, że nawet sąsiedzi i ich megagłośne petardy na mnie nie działają) ;)
raczej chodzi w tym o wygląd rajerwerków :D
ja rozumiem jeżeli strzela ktoś o północy ,ale po co do jasnej anielki zapalać te petardy przed północą ? skoro i tak raczej nikt nie będzie ich oglądał tylko dopiero o północy ?? i tylko denerwuje to ludzi
_________________ Aby coś docenić trzeba to stracić...
*tuli Madlen*
ToAr jest po prostu zazdrosny, że z nami w szafie nie będzie, oo.. Kobieta ma potrzeby jakbyś nie wiedział.
U mnie jest o tyle dobrze, że oglądać mogę z wszystkich 4 stron świata, a nic nie słychać. Gorzej jak kochani sąsiedzi takie piszczące petardy puszczają... Do tej pory mam blizny na szyi tak mój kot się wystraszył...