jestem jestem... * odzywa się z fotela popijając wino*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 0:50, 17 Maj 2009
"Strach przed lataniem i głód doświadczeń" ^^
Witam po-koncertowo :D:D Lało niesamowicie, przemokłam całkowicie, a i tak było wyśmienicie :lol:
Koncert był cudowny! Jak na smęciarzy z płyt studyjnych, na koncercie nawet w piosence "Długość dźwięku samotności" Myslovitz potrafi dać czaduuuu :D Jeśli ktoś miałby okazję posłuchać ich na żywo, polecam bardzo gorąco:)
Po koncercie, z totalnie mokrymi włosami, płaszczem i butami, poszliśmy ze znajomymi do Kwadratowej - tam, tańcząc (a właściwie szalejąc xD), wszystko ładnie wyschło, a my się rozgrzaliśmy i można było wrócić do domku :D
Dobranoc, jutro "Polowanie na robaki vol.2" :D :papapa:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 1:00, 17 Maj 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 1:19, 17 Maj 2009
Dzień dobry!
Ja już na nogach od dawna, czekałam, żeby ktoś się pojawił, a tu nic :D *rozsuwa zasłony* Pobudka!
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 8:21, 17 Maj 2009
Cześć wszystkim :D Kolejna impreza wczoraj mnie ominęła... Właśnie dostałam smsa od koleżanki, że o 13 mam być u niej, żeby zrobić jakąś głupią prezentacje na historię, a oprócz tego mam jeszcze tyle, że dzisiejszą niedziele spędzę przed książkami i projektami. Aa i jako temat na prace długoterminową postanowiłam napisać charakterystykę porównawczą Housa i Sherlocka Holmesa tylko nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, żeby ta praca jakoś wyglądała. Jak macie jakieś fajne pomysły to możecie pisać ;)