Też mam ferie, ale niestety od poniedziałku powrót na zajęcia...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
O, współczuje ... ja musze isc jeszcze we ferie na korki z chemii ;/
wszystkich forumowiczów wywiało? :o
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sro 14:56, 15 Lut 2012
Sevir dziś grałam w chórze w spektaklu "romeos i julianna" na cześć przysięgi klasy policyjnej. Masakra najgorzej że to trwało jakeś 2h a przez przemowę dyrka calość przeciagnęła się o kolejną godzinę eeh
ale przyznam byłam w szoku kiedy powiedzieli że jest bankiet po występie .
. Ale czy kanapki z pomidorem można nazwać bankietem?
Ale jak na to spojrzeć nauczyciele mieli obiad na stołówce.
Sevir, drugi raz mnie tak w życiu poniosło, że coś na fb umieściłam :P Tego filmiku akurat nie, bo dopiero teraz zaczynają się pojawiać wszystkie prasowe materiały. Nawet jakbym nie miała, to bym z pewnością nie zapomniała ;)
Mrukasia, haha, przestań! Jak już to czapka; z pewnością nie ja :]
Sevir Miałam na sobie białe prześcieradło i pół twarzy pomalowane było "niby pudrem"*, [ale ja tam nie wierzę bo do teraz swędzi mnie lewy policzek.) a druga strona zasłonięta czarną maską.
Jako romantyczka jestem rozczarowana brakiem całusa głównych bohaterów, ale za to tekst Julki rozwalił publiczność " a umyłeś zęby??" Romea trochę to skołowało że mentosy pogubił :D
Mrukasia, ile bym dała, żeby zagrać w jakiejś sztuce Shakespeare'a... Zazdroszczę! Musiałabym iść do psychologa/psychiatry i pozbyć się mojej blokady przed publicznymi występami.
DOMANeee... słodko się cieszyłaś. Tyle było w tym entuzjazmu!
ale faktem jest że twoja czapka wymiata!!!:D
Dlatego grałam w chórze. W grupie nie ma się takiego stresa. Nawet jak się ktoś pomylił to i tak tego nikt nie widział, ani nie słyszał.
Fakt chciałam grać poważniejszą rolę, ale ten scenariusz przewidywał tylko jedną kobietę.
Szukam inspiracji, w sobote moja drużyna robi bal przebierańców i szukam jakiegoś epickiego pomysłu. Ostatnio był to arabski ekstremista więc przydało by się coś równie mocnego :D Ale zupełnie nie mam pojęcia co...
Czw 23:13, 16 Lut 2012