|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 261, 262, 263 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir napisał: |
Ja miałam dzisiaj konkurs, po powrocie do domu padłam. Nie było ze mnie większego pożytku na treningu dzisiaj Razz. A trenuję karate krzywy |
A z czego konkurs?
Długo trenujesz karate?
|
|
Pią 21:27, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | A z czego konkurs? |
Olimpiada Wiedzy o Żywności i Żywieniu. zÓÓÓo -.- . To ta, na którą zostałam wybrana ochotniczką.
A trenuję czwarty rok ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 21:35, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Olimpiada Wiedzy o Żywności i Żywieniu. zÓÓÓo -.- . To ta, na którą zostałam wybrana ochotniczką. |
Aha, a miałaś prawo zgłosić sprzeciw :hahaha: ?
Sevir napisał: | A trenuję czwarty rok Wink |
O. Rozumiem, że lepiej Tobie się nie narażać :twisted:
|
|
Pią 21:41, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Aha, a miałaś prawo zgłosić sprzeciw ? | niby tak, ale domyśl się, jak wyglądałyby później lekcje i podejście do "tej, co tak zmarnowała swój potencjał" itd. ;)
Cytat: | O. Rozumiem, że lepiej Tobie się nie narażać | :hahaha:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Pią 21:49, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
niby tak, ale domyśl się, jak wyglądałyby później lekcje i podejście do "tej, co tak zmarnowała swój potencjał" itd. Wink |
Aha, rozumiem :przytul:
U nas ponad pół klasy poszło na szkolny etap olimpiady ekologicznej przy czym z góry zostaliśmy uprzedzeni, że mamy się nie przejmować, pójść zobaczyć tylko jak to wygląda, że jest bardzo trudna i nie mamy sobie myśleć, że to tak łatwo.
Tak wierzą w nasze umiejętności :)
|
|
Pią 21:54, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | U nas ponad pół klasy poszło na szkolny etap olimpiady ekologicznej przy czym z góry zostaliśmy uprzedzeni, że mamy się nie przejmować, pójść zobaczyć tylko jak to wygląda, że jest bardzo trudna i nie mamy sobie myśleć, że to tak łatwo.
Tak wierzą w nasze umiejętności | To ja poszłam z takim podejściem, a nauczycielka już widziała mnie odbierającą nagrodę, gratulacje od przewodniczącego itd. :roll:, więc teraz jest zawiedziona, tylko 44 pkt./100, (maksymalny wynik naszego rejonu to było 71), miejsce 22 (2 pkt więcej i miałabym 13 :roll:), a "zawsze miała kogoś w pierwszej dziesiątce". No ale "do poniedziałku może przestanie się złościć" (następna lekcja w czwartek, jeszcze mam trochę czasu :] )
|
|
Wysłany:
Pią 21:57, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To ja poszłam z takim podejściem, a nauczycielka już widziała mnie odbierającą nagrodę, gratulacje od przewodniczącego itd. Rolling Eyes, więc teraz jest zawiedziona, tylko 44 pkt./100, (maksymalny wynik naszego rejonu to było 71), miejsce 22 (2 pkt więcej i miałabym 13 Rolling Eyes), a "zawsze miała kogoś w pierwszej dziesiątce". No ale "do poniedziałku może przestanie się złościć" (następna lekcja w czwartek, jeszcze mam trochę czasu krzywy ) |
No wiesz rozumiem ambicje nauczyciela, ale bez przesady...
|
|
Pią 22:00, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No wiesz rozumiem ambicje nauczyciela, ale bez przesady... | Zgadzam się... Heh teraz mam myśleć, czy chcę w przyszłym roku, bo już przez wakacje mogłabym się przygotowywać :shock: :P
|
|
Wysłany:
Pią 22:03, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zgadzam się... Heh teraz mam myśleć, czy chcę w przyszłym roku, bo już przez wakacje mogłabym się przygotowywać Shocked Razz |
Myśmy na chemii usłyszeli, że przez wakacje mamy wkuwać do matury. I że mamy przejrzeć olimpiady, bo na eskulapiadę czy jakąś o AIDS nie trzeba się dużo przygotowywać a jak się wygra to jest się zwolnionym z matury. I że była bardzo słaba uczennica a w ten sposób bez problemu dostała się na takie studia jakie chciała.
Coś trochę ta nauczycielka na Ciebie naciska...
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pią 22:14, 13 Sty 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pią 22:12, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Coś trochę ta nauczycielka na Ciebie naciska... | Wymarzyło jej się, że skoro w gimnazjum miałam ileś tytułów, to teraz też mogę, a ona będzie dumną "nauczycielką prowadzącą" ;)
|
|
Wysłany:
Pią 22:14, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Wymarzyło jej się, że skoro w gimnazjum miałam ileś tytułów, to teraz też mogę, a ona będzie dumną "nauczycielką prowadzącą" Wink |
Nie robi czasem nauczyciela dyplomowanego :) ? Wtedy potrzebuję się m.in. osiągnięć uczniów do teczki żeby dostać awans.
|
|
Pią 22:16, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie robi czasem nauczyciela dyplomowanego ? Wtedy potrzebuję się m.in. osiągnięć uczniów do teczki żeby dostać awans. | Nie wiem, nie wiem, no ale mówi, że ona nic z tego nie będzie miała :P
Uciekam już, nie powinno mnie za bardzo tu być teraz ;).
:papapa:
|
|
Wysłany:
Pią 22:19, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Uciekam już, nie powinno mnie za bardzo tu być teraz Wink.
papapa |
Dobranoc :)
|
|
Pią 22:19, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir, u nas chyba też jest ten projekt, ale tylko dla nas, bo przecież pierwsze klasy nie mają PP ;)
|
|
Sob 12:42, 14 Sty 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry :wink:
Eh, dostałem na korkach aż dwie kserówki zadań z optyki na czwartek, z moim tempem nie wiem czy się wyrobie. A tu jeszcze czeka dynamika z własnej powtórki do matury. Oj cięzki żywot ludzki :D
A tak wogóle przyszedł mi szalik, całkiem fajny tylko troszke drapie :)
|
|
Sob 13:34, 14 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 261, 262, 263 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 262 z 552 |
|