na stacji Bliskiej powinny być żarówki jednorazowe, ale dobvrze się trzymają... widać że dobra robota
z/w idę z psami na spacerek krótki
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 22:03, 28 Gru 2011
z Bełchatowa do łodzi jest 58 km i w drodze na uczelnię zdążyliśmy we trójkę obalić 2x0,5l smakowej i jakiś drink (każdy miał swój) co miał 15% dużo jak na drink (Be4 się chyba nazywał)
Ja wolę przed szkołą nie pić, wystarczająco skandalicznie sie zachowuje bez alkoholu -,-
Cytat:
i to nie raz tak robiliśmy... kumpel prowadził bo on nie lubi za bardzo alkoholu... woli trawkę.. lepsza faza Cool
Kolega ma mi załatwić :twisted:
Cal może zadanie fizyczne? :twisted:
Cytat:
Otwarta probówka zanurzona jest dnem do góry w naczyniu z wodą. Jak zmieni się poziom wody w probówce, gdy całośc zacznie swobodnie opadać?
jj ale hura ja... jeszcze zanim wyszedłem z psami to musiałem kurtką zawadzić o szklany stojak na parasole i nie dość że dużo sprzątania bo sie potłukł to jeszcze musiałem wyrzucając duży kawałek szkła zaciąć się na palcu... i zgadnijcie co przeciąłem
... żyłę... kurde zatamować tego łatwo nie było dobrze że zimno i mi krew zastygła na tyle by reszta zaczeła zasklepianie
jeanne napisał:
Cal może zadanie fizyczne?
już chwila
Dodano 4 minut temu:
palec mi trochę drętwieje jakoś
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 22:48, 28 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 22:42, 28 Gru 2011
Nie byłam na basenie od bardzo dawna, ten najbliżej zamknięty na czas remontu.
Nasz czynny ale ludu sporo. Nawet nie moglism sie dostać do suchej sauny tylko trzeba było siedzieć cały czas w parowej. Ale ogólnie teraz płaci sie mało to wyszło całkiem ekonomicznie.
Mimo, że na forum sami znajomi to ja bym się tak czy siak nie chwalił. To personalna sprawa jeżeli ktoś sobie hoduje miętke, melise czy coś :wink: Nie ma potrzeby rozgłaszać bo wiem, że często z nawet niewinnych słów może się zrobić niemiła sytuacja.
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Sro 22:50, 28 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz
Sro 22:47, 28 Gru 2011
już nie ma... ty lesio też wykasuj cytat z wypowiedzi xd
Dodano 2 minut temu:
Jeanne a co do wcześniejszego postu o tym ile facet myśli o seksie...
Spojler:
-
po prostu by nie rozsadziło strony to wrzuciłęm w spoiler
Sro 22:51, 28 Gru 2011
Nasz czynny ale ludu sporo. Nawet nie moglism sie dostać do suchej sauny tylko trzeba było siedzieć cały czas w parowej. Ale ogólnie teraz płaci sie mało to wyszło całkiem ekonomicznie.
O na naszym nie ma takich luksusów z dodatków to zjeżdżalnia była :hahaha: Niby mam w miejscowości obok aquapark, ale tam to dopiero ludu jest no i nie najtaniej ;)
już nie ma... ty lesio też wykasuj cytat z wypowiedzi xd
Jasne pełna konspiracja :) Poprostu przypomniała mi sie akcja z gimnazjum kiedy dwóch łebków opowiadało sobie takie rzeczy choć w ich wykonaniu to była zupełna bajka. Jakaś pani z grona pedagogicznego to usłyszała i potem mieli policje na chacie, dlatego w obecnych czasach warto być ostrożnym :)
Sro 22:53, 28 Gru 2011
Sro 22:54, 28 Gru 2011
O na naszym nie ma takich luksusów z dodatków to zjeżdżalnia była Niby mam w miejscowości obok aquapark, ale tam to dopiero ludu jest no i nie najtaniej
A u nas są sauny, jackuzzi, jedna rura, basen rekreacyjny i sportowy. Ni to aquapark ni to zwykły basen. Tak pomiędzy :D
Caellion napisał:
tak zapomniałem o tym że CBŚ szpera wszędzie
Żyjąc na osiedlach sie człowiek uczy takiej wrodzonej ostrożności :)
Sro 23:08, 28 Gru 2011
skoro jest zanurzona dnem do gory to cisnienie powietrza powinno powstrzymac wode przed dostaniem sie do probowki, ale nie wiem co sie stanie jesli ten caly uklad zacznie spadac.
chyba będzie tak samo że cieczy będzie tyle samo.
ale to się musisz upewnić bo dla mnie fizyka to wygląda tak:
Sro 23:10, 28 Gru 2011