|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 116, 117, 118 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Tak! Tylko u kogo? I poproszę trochę na teraz, żeby mi zeszyt nie wpadł do wanny :C |
Może u losu ;) Ja już się myłam, a z czego zeszyt :?:
|
|
Nie 22:35, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Może u losu Wink Ja już się myłam, a z czego zeszyt Question |
Z biologii, ale go nawet nie otwarłam ;)
Ja już się kładę, bo muszę się podręczyć myślami. Do jutra jaźnio ;*
|
|
Nie 23:16, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
Ja już się kładę, bo muszę się podręczyć myślami. Do jutra jaźnio ;*
|
Ja też już się zbieram. Dobranoc ;* Nie dręcz się za bardzo :przytul:
|
|
Nie 23:18, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :* jest tu kto? Wpadłam się tylko przywitać ;)
EDIT:
Skoro nikogo nie ma, to idę. Miłego dnia :papapa:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pon 10:34, 11 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne pofróciła!
Babka wzięła mnie do odpowiedzi z historii i to była komedia KOMEDIA! :hahaha: Pominę fakt, że 4 pierwsze odpowiedzi wyczytałam z atlasu umiejętnie odwracając pytania np.:
- Z kim Karol Wielki toczył bitwy?
J. - Hm. Jak widać na załączonej mapie Karol Wielki zajął to to to i to
:hahaha:
kolejny, że mnie pytała z II wojny światowej i wszystko myliłam, bo miałam tylko strzępki wiadomości z gim, ale jak mnie zapytała o premiera Polski i usłyszała moje
- Yyy...
To mało co się nie popłakałam ze śmiechu z jej miny. W ogóle, Gośka z Michałem cały czas brechtali z mojej cierpiętniczej miny, z tego, że cały czas modliłam się, żeby mi dała spokój i z tego, że patrzyłam na zegarek, że aż przegryzłam sobie wargę żeby się nie roześmiać, oooo! :(
Ale jej powiedziałam, z pewną dozą niepewności, że Donald Tusk :hahaha:
Mam 4! Jestem boska i dzisiaj skończyłam się uczyć historii aż do września. *kłania się*
Po za tym! Michał mi się rano patrzył w cycki (bo ja siedziałam na ziemi, a on stał nade mną) i nawet nie zaprzeczył, że to robi :O
Test z polskiego napisały dzieci razem czyli : Gosia, Asia, Michał i google :hahaha:
A! I rano, mondre dziecko tak umiejętnie przechodziło na przejściu, że samochód ledwie się zatrzymał, a babcia, która mnie odwoziła na przystanek, aż się wróciła żeby zobaczyć, czy żyję.
jeanne ma 9 żyć, ot co! :D
I jutro nie mam chemii, matematyki, religii, a w środę fizyki i matematyki, więc jutro idę na 4 lekcje, a w środę wcaaaale! <3
|
|
Pon 13:50, 11 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale jej powiedziałam, z pewną dozą niepewności, że Donald Tusk hahaha
Mam 4! Jestem boska i dzisiaj skończyłam się uczyć historii aż do września. *kłania się*
|
Jesteś wspaniała :brawo:
Ja napisałam sprawdzian z francuskiego na 5, bo zrobiła prosty, ale co tam, grunt, że uczyłam się na niego 10 minut na angielskim i 5 na religii, bo zaś zrobił pracę w grupach. Pomyliłam się tylko w jednym czasowniku, a jak ona powiedziała, że trzeba było się nauczyć jak Ola i JULKA, to myślałam że padnę ze śmiechu :hahaha: Kartkówka z biologii, w miarę poszła ;)
jeanne napisał: | A! I rano, mondre dziecko tak umiejętnie przechodziło na przejściu, że samochód ledwie się zatrzymał, a babcia, która mnie odwoziła na przystanek, aż się wróciła żeby zobaczyć, czy żyję.
jeanne ma 9 żyć, ot co! Very Happy
|
Mnie często chcą przejechać, ale coś im to nie wychodzi :twisted:
Cytat: | I jutro nie mam chemii, matematyki, religii, a w środę fizyki i matematyki, więc jutro idę na 4 lekcje, a w środę wcaaaale! <3 |
Nie za dobrze Ci :D
|
|
Pon 14:43, 11 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Kartkówka z biologii, w miarę poszła Wink |
No to gratulacje! :przytul: Ja muszę opanować dzisiaj bio i zrobić z 30 zadań z chemii i może z 15 z fizyki ;)
I jak ty zrobiłaś to 5 z francuskiegooo? Też chcę! ;( Miałaś już może zaimki złożone? ;>
Mnie często chcą przejechać, ale coś im to nie wychodzi Twisted Evil |
Mnie też! Ale uznałam, że każdy kierowca przed dostaniem prawka powinien zaliczyć taką jeanne :hahaha:
Nie za dobrze Ci Very Happy |
Niue :C W piątek mam wszystkie lekcje czyli spr z woku, pytanie z francuskiego, zadania z fizyki, pytanie z chemii, spr. z bio i godzina nudnego polskiego :C
|
|
Pon 14:50, 11 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry...
Gdy wreszcie jakimś cudem dojechałam do domu autobusem wlekącym się w tempie żółwia umierającego ze starości, odkryłam, że w żadnej szafce nie ma czekolady. Tak, to jest mały kryzys, bo w końcu muszę jakoś przeżyć dzień jutrzejszy.
I wciąż nie ma moich butów :roll:
|
|
Pon 14:51, 11 Kwi 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | że w żadnej szafce nie ma czekolady. Tak, to jest mały kryzys, bo w końcu muszę jakoś przeżyć dzień jutrzejszy.
I wciąż nie ma moich butów Rolling Eyes
|
Ja jestem na czekoladowym odwyku i daję radę! :mrgreen:
:przytul:
|
|
Pon 14:54, 11 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | No to gratulacje! przytul Ja muszę opanować dzisiaj bio i zrobić z 30 zadań z chemii i może z 15 z fizyki Wink |
Dziękuję ;* Ja też mam zadania z chemii.
jeanne napisał: | I jak ty zrobiłaś to 5 z francuskiegooo? Też chcę! ;( Miałaś już może zaimki złożone? ;> |
Nie mam pojęcia jak to zrobiłam, a tak nie lubię pasee compose. Na szczęście na razie nie miałam zaimków złożonych ;)
jeanne napisał: | Niue :C W piątek mam wszystkie lekcje czyli spr z woku, pytanie z francuskiego, zadania z fizyki, pytanie z chemii, spr. z bio i godzina nudnego polskiego :C |
No ja jutro mam chemię i w środę, czyli jest źle, bo ona ostatnio taka nerwowa.
Hej Salamandra :)
Cytat: | I wciąż nie ma moich butów Rolling Eyes |
W końcu przyjdą ;)
|
|
Pon 14:56, 11 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie mam pojęcia jak to zrobiłam, a tak nie lubię pasee compose. Na szczęście na razie nie miałam zaimków złożonych Wink |
My mamy w maju, ale ze wszystkich czasów, w tym z impe coś tam :hahaha:
No ja jutro mam chemię i w środę, czyli jest źle, bo ona ostatnio taka nerwowa. |
U nas na chemii powiedziała, że będziemy rozwiązywać teraz zadania na oceeeenę :(
Dodano 1 minut temu:
Jaźnio, zaraziłaś mnie dobrym humorem, czy ja mam zarazić ciebie?! :D
|
|
Pon 15:00, 11 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U nas na chemii powiedziała, że będziemy rozwiązywać teraz zadania na oceeeenę Sad
|
Nasza się załamuję jak idziemy do tablicy rozwiązywać, dała nam dodatkowe, karne zadania za ostatni raz. Jakby miała wstawiać oceny to by prawie same kapy były.
jeanne napisał: | My mamy w maju, ale ze wszystkich czasów, w tym z impe coś tam hahaha |
My też mamy mieć ze wszystkich czasów chyba kiedyś :C
Dodano 5 minut temu:
Cytat: | Jaźnio, zaraziłaś mnie dobrym humorem, czy ja mam zarazić ciebie?! Very Happy |
Ja mam dziś dobry humor. Dlaczego ? Bo rozmawiałam z nim przed kartkówką z biologii, po kartkówce, przed religią, przed i na francuskim :hahaha:
|
|
Pon 15:06, 11 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nasza się załamuję jak idziemy do tablicy rozwiązywać, dała nam dodatkowe, karne zadania za ostatni raz. Jakby miała wstawiać oceny to by prawie same kapy były. |
U mnie przy tablicy to jakoś rozwiązali, a kartkówka, chyba z 6 pał, dużo 2 i 3 :hahaha:
My też mamy mieć ze wszystkich czasów chyba kiedyś :C |
Będę mieć długi łikend z frąsuskim!
|
|
Pon 15:06, 11 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czyżby udało nam się zamówić szczęście choć trochę :D ?
Dodano 43 sekund temu:
jeanne napisał: | U mnie przy tablicy to jakoś rozwiązali, a kartkówka, chyba z 6 pał, dużo 2 i 3 hahaha |
U nas z reguły ze sprawdzianu jest ponad 10 kap ;)
|
|
Pon 15:07, 11 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 116, 117, 118 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 117 z 552 |
|