|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 115, 116, 117 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Zostanie z Tobą, ja Ci to mówię. Po prostu zależy mu na Tobie i zostanie przytul |
Ale mi źle z myślą, że przez wzgląd na mnie zrezygnuje ze spokoju...
Nie wiem. Jak głupia oddałam swoje uczucia i teraz cierpię :C a on pewnie nie ma o tym pojęcia hahaha |
A on myśli, że ja oddałam moje uczucia przyjacielskie :hahaha:
|
|
Nie 20:59, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale mi źle z myślą, że przez wzgląd na mnie zrezygnuje ze spokoju... |
A Ty zrezygnowałabyś dla niego :?:
jeanne napisał: | A on myśli, że ja oddałam moje uczucia przyjacielskie hahaha |
Serio :hahaha:
|
|
Nie 21:01, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A Ty zrezygnowałabyś dla niego Question |
Przecież zrezygnowałam 19...
On nie ma zielonego pojęcia :hahaha: Skoro nie wiedział, że jego szefowa, która go nie zwalnia chociaż chodzi, jak chce, kiedy chce, całuje go w windzie, prześladuje go, jest w nim zakochana, to co dopiero ja :hahaha:
|
|
Nie 21:02, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
Przecież zrezygnowałam 19... |
No to było pytanie retoryczne. Chodziło mi o to, że przecież zrezygnowałaś i on też zrezygnuję. Więc nie powinnaś się dręczyć, bo równie dobrze mu mogłoby być źle, że z myślą, że zrezygnowałaś dla niego. I macie się tak zamiar oboje zadręczać.
Cytat: | On nie ma zielonego pojęcia hahaha Skoro nie wiedział, że jego szefowa, która go nie zwalnia chociaż chodzi, jak chce, kiedy chce, całuje go w windzie, prześladuje go, jest w nim zakochana, to co dopiero ja hahaha |
No bo oni naprawdę chyba są pod tym względem ślepi :D
|
|
Nie 21:07, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | bo równie dobrze mu mogłoby być źle, że z myślą, że zrezygnowałaś dla niego. I macie się tak zamiar oboje zadręczać. |
I jest mu źle z tą myślą. Nawet się mnie kiedyś spytał, a raczej powiedział, że mnie unieszczęśliwia, że pewnie go za to nienawidzę, że tak bardzo mi nie daje odejść.
No bo oni naprawdę chyba są pod tym względem ślepi Very Happy
|
On ma niskie poczucie wartości, ja to tym tlumaczę, bo skoro ja, nie widząc babki potrafiłam to stwierdzić :hahaha:
|
|
Nie 21:11, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | I jest mu źle z tą myślą. Nawet się mnie kiedyś spytał, a raczej powiedział, że mnie unieszczęśliwia, że pewnie go za to nienawidzę, że tak bardzo mi nie daje odejść. |
No właśnie :!: Więc skończę z tym, bo i jemu jest źle i Tobie z tym. takimi myślami. Pogódźcie się, że tak miało być, że mieliście dla siebie zrezygnować i że jest między wami coś, zależy Wam na sobie, bo jesteście wstanie zrezygnować :przytul:
jeanne napisał: | On ma niskie poczucie wartości, ja to tym tlumaczę, bo skoro ja, nie widząc babki potrafiłam to stwierdzić hahaha |
Albo jest tak Tobą zaślepiony ;)
|
|
Nie 21:14, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No właśnie Exclamation Więc skończę z tym, bo i jemu jest źle i Tobie z tym. takimi myślami. Pogódźcie się, że tak miało być, że mieliście dla siebie zrezygnować i że jest między wami coś, zależy Wam na sobie, bo jesteście wstanie zrezygnować przytul |
Ale i tak się boję. Nie, nie boję, mnie paraliżuje na samą myśl. Bo nawet nie wiem, czy wytnie mi coś takiego, jak ja jemu, czy będzie ze mną siedział.
Głupia jeanne, głupiaa!
A jak mi kiedyś powie, że żałuje, że to dla mnie zrobił? brrr.
Albo jest tak Tobą zaślepiony Wink |
Nie jest, inaczej by nie wiedział, że jego szefowa ma boskie nogi ;D
|
|
Nie 21:18, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale i tak się boję. Nie, nie boję, mnie paraliżuje na samą myśl. Bo nawet nie wiem, czy wytnie mi coś takiego, jak ja jemu, czy będzie ze mną siedział.
Głupia jeanne, głupiaa!
A jak mi kiedyś powie, że żałuje, że to dla mnie zrobił? brrr. |
To Julka teraz powoli o dobitnie tłumaczy:
Równie dobrze on może się bać, że kiedyś powiesz, że żałujesz, że dla niego zrezygnowałaś I to jest błędne koło.
Ja już od kilku dni się czegoś boję, przynajmniej wiem teraz dlaczego :hahaha:
|
|
Nie 21:23, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Równie dobrze on może się bać, że kiedyś powiesz, że żałujesz, że dla niego zrezygnowałaś I to jest błędne koło. |
Ale ja jestem dziewczyną, więc boję się bardziej :hahaha:
Ja już od kilku dni się czegoś boję, przynajmniej wiem teraz dlaczego hahaha |
Ojej :przytul: W jego kwestii jestem baaardzo, ale to baaardzo przewrażliwiona -,-
|
|
Nie 21:30, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale ja jestem dziewczyną, więc boję się bardziej hahaha |
A on już kogoś chyba stracił.
I ma niskie poczucie wartości :hahaha:
Więc może jednak boicie się jednakowo ;)
jeanne napisał: | Ojej przytul W jego kwestii jestem baaardzo, ale to baaardzo przewrażliwiona -,- |
:przytul: Widać i ja czuję to :hahaha:
|
|
Nie 21:34, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A on już kogoś chyba stracił.
I ma niskie poczucie wartości hahaha
Więc może jednak boicie się jednakowo Wink |
I tak boję się bardziej, bo jestem wrażliwa, bo jestem dziewczyną, o!
przytul Widać i ja czuję to hahaha |
A teraz jeszcze jest chory :C
|
|
Nie 21:39, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | I tak boję się bardziej, bo jestem wrażliwa, bo jestem dziewczyną, o! |
Jak wolisz ;)
Cytat: | A teraz jeszcze jest chory :C |
:przytul: Będzie dobrze ;) W końcu kiedyś musi przyjść do nas choć trochę szczęścia nie :D
|
|
Nie 22:02, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W końcu kiedyś musi przyjść do nas choć trochę szczęścia nie Very Happy
|
Fajnie by było, gdyby przyszło 15.04 o godz. 11:40- 12:25 i 20.04 od 10:45 - 11:30 , może to szcęście zapewniło by mi dobre oceny z bio i fiz? :D
|
|
Nie 22:06, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Fajnie by było, gdyby przyszło 15.04 o godz. 11:40- 12:25 i 20.04 od 10:45 - 11:30 , może to szcęście zapewniło by mi dobre oceny z bio i fiz? Very Happy |
Ja chcę z biologii, jutro bardzo potrzebuję bo mam 3 i 3 ze sprawdzianów :C i 5 z kartkówki. To co zamawiamy szczęście :D :?:
|
|
Nie 22:08, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja chcę z biologii, jutro bardzo potrzebuję bo mam 3 i 3 ze sprawdzianów :C i 5 z kartkówki. To co zamawiamy szczęście Very Happy Question
|
Tak! Tylko u kogo? I poproszę trochę na teraz, żeby mi zeszyt nie wpadł do wanny :C
|
|
Nie 22:32, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 115, 116, 117 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 116 z 552 |
|