|
 |
Skąd się wziął Twój nick?
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
A mój nick wziął się od tego, że wybieram się na studia medyczne (kierunek lekarski), a specjalizację, którą chcę robić to kardiologia :)
|
|
_________________ Dr Wilson: „O, House, twe wspaniałe imię / Zawróci w głowie każdej dziewczynie.” Nieźle jak na 82 lata. Kazała mi to oddać swojej prawdziwej miłości.
Dr House: Co mogę powiedzieć? Bezzębne kobiety mnie kręcą.
Wysłany:
Sro 23:31, 18 Sie 2010 |
|
Kardiolożka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Mój nick pochodzi od inicjałów aktora, którego uwielbiam. Może nie jest postacią wybitną, ale mam do niego słabość xD
|
|
Wysłany:
Sro 12:51, 25 Sie 2010 |
|
A.B.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A mój nick wzioł się z tąd , że w chwili w krórej zakładalam konto na forum i myślałam nad nickiem mama do mnie krzykneła ,żebym wyłączyłam komputer bo będzie burza
|
|
Wysłany:
Sro 13:52, 25 Sie 2010 |
|
bedzieburza
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kiedyś tata powiedział: pompelpimpel
The Endo Morento :P
|
|
_________________ House górą, nikt go nie przewyższa w medycynie :wink:
Czyta w myślach... :P
Wysłany:
Sro 19:59, 25 Sie 2010 |
|
pompelpimpel
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick niewątpliwie wiąże się z moim zamiłowaniem do historii. Jako że moją ulubioną epoką jest starożytność, a już w ogóle najlepsze wydają mi się wierzenia z tamtego okresu, to postanowiłam przywdziać imię mitologicznej bogini. Na początku zamysł był taki, by to była egipska bogini, jednak uznałam, że to by była obraza dla owego kraju, który niewątpliwie jest moim ulubionym (ah to dziecięce marzenie by być egiptologiem ^^ ). Dlatego sięgnęłam do mitologii greckiej i wybrałam Nemezis. Duży wpływ na to miał na pewno fakt, że istnieją niepotwierdzone teorie o istnieniu gwiazdy Nemezis. A że astronomia to moje kolejne zamiłowanie, w dodatku ta odrobina tajemniczości, to nie było innej możliwości, jak zostać właśnie Nemezis.
|
|
Czw 12:27, 26 Sie 2010 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ciekawa opowieść ^^ Twój nick kojarzy mi się nie tyle z boginią, co raczej z jej wspomnieniem w jednym z ff fandomu HP. Nie pomnę, niestety, w którym.
|
|
Wysłany:
Czw 20:44, 26 Sie 2010 |
|
A.B.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick (ten aktualny bo poprzedni kiedyś mi kolega wymyślił) wziął się z tego, że pewnego dnia oglądałem Harrego Pottera 5, z którego moją ulubioną sceną była gdy Dumbledore znika razem z Feniksem. Juz wczęśniej w drugiej części ten mały stworek mnie urzekł. Tak więc od tamtego momentu zakładam konta z Phoenix-em (bo po polsku Feniks to tak trochę niemrawo). Jakoś zainteresowałem się tym baśniowym stworem, potem jeszcze widziałem go w Opowieściach z Narnii (chyba jedynce) i lubiłem wplatać go w swoje marzenia, opowieści czy też lubiłem o tym stworze śnić... Feniks to moje ulubione zwierze i gdybym mógł to bardzo chętnie bym go przygarnął! :D :mrgreen:
|
|
_________________ C17H19NO3
Miłość to jedna, wielka, zaraźliwa i nieuleczalna choroba!
banner by wiolka17
:house14: :house17: :house02:
Będę głosił po wsze czasy, we wszystkich krańcach ziemi, że Masters jest wysłanką Vader'a!
Wysłany:
Wto 18:59, 28 Wrz 2010 |
|
Phoenix
Stażysta

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Krwiożercza?
Bo czasem jestem bezwzględna.
Bo jestem urodzonym prawnikiem.
Bo... bo zawszę chcę więcej.
Ale poza tym, to tylko przykrywka! ;-)
|
|
_________________ -Mamy krwawienie z odbytu.
-Wszyscy?!
Wysłany:
Wto 22:03, 28 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a mój... Tina - od mojego imienia Justyna
no i Villa - od nazwiska mojego najlepszego piłkarza <3 .
|
|
Wysłany:
Nie 11:48, 13 Mar 2011 |
|
TinaVilla
Stażysta

Pochwał: 9
Miasto: +34° 6\' 39.65\", -118° 20\' 33.73\"
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moj nick wziła sie od tego ze w klasie w gimnazjum mielismy dwie anie.. itrzeba było jakos je odroznic a ja mam na drugie Monika i dali mi przezwisko Monia i tak zostało :)
wogole mam na imie Ania:)
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Nie 11:56, 13 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick :D
MCV - jest to srednia objętosc krwinki czerwonej
Hgb - Hemoglobina 8)
|
|
Wysłany:
Nie 20:03, 13 Mar 2011 |
|
McvHgb
Rezydent

Miasto: Olsztyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick wziął się ze starożytnego Egiptu. Kiedyś miałam coś napisać o faraonach i przypadkiem znalazłam informację o żonie faraona - Nefretiti. Spodobało mi się, tylko trochę je skróciłam i została Nefra. :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:28, 13 Mar 2011 |
|
Nefra
Student medycyny

Pochwał: 2
Miasto: Rzeszow
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick wymyśliłam, gdy zakładałam konto. Myślałam i myślałam, aż nagle przypomniała mi się piosenka 'Little Girl', która jest po prostu wspaniała, zwłaszcza w wykonaniu Hugh Lauriego ;] A że jestem jeszcze mała <no nie taka bardzo mała, bo jestem dość wysoka... Ale rocznik '97> to doszłam do wniosku, ze LittleGirl pasuje :D
|
|
Wysłany:
Nie 18:22, 20 Mar 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick to zdrobnienie od najlepszej (według mnie) postaci w tym serialu... :serducho:
To cała jego historia... :lol:
|
|
Nie 22:36, 10 Kwi 2011 |
|
cameroncia
Student medycyny

Miasto: ...sypialnia Chameron xD
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój nick, to mój jakby pseudonim który wziął się od słowa skate.
Moje hobby -> skateboarding. Mam go od około sześciu lat, i używam go wszędzie gdzie tylko się da.
A 4 to moja szczęśliwa liczba ( numerek z dziennika z podstawówki ) ;)
|
|
Pon 14:22, 11 Kwi 2011 |
|
Skiti4
Student medycyny

Miasto: Brzesko
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Następny |
Strona 16 z 17 |
|