konwalia, mamy czas, opowiadaj Laughing Zostajesz na House'a?
Nie wiem, jeszcze zobaczę ;)
Spojler:
Chciałaś to masz ;)
Ta rzecz, która mnie cieszy w poniedziałki, to to że w szkole zobaczę mojego kolegę , który mi się podoba, choć o tym nie wie, aczkolwiek jest od ferii podobno zajęty i to strasznie pogmatwane
samo uczucie, bo trwa i trwa, a on już raczej zajęty...
Witamy w klubie Samotnych i Nieszczęśliwych, Ale Wciąż Bezsensownie Darzących Uczuciem Tych, Którzy Są Nieosiągalni! Z nami pogrążysz się szybko i skutecznie! Wpłat pieniężnych należy dokonywać poprzez prywatną wiadomość lub też drogą pocztową.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Doma samo uczucie, bo trwa i trwa, a on już raczej zajęty...
Wiesz, Kamillka ma męża, a się nie poddaję :P Dobra, wiem, zły przykład.
DOMA napisał:
1% procent więcej i nie będę miała zagrożenia z matematyki Cool
Ja z maty mam w tym semestrze same 3. To u Was się jakoś procentowo liczy ? [/quote]
Mamy punkty i z punktów na procenty. I nie mamy podziału na semestry (z matematyki), wszystko się razem liczy, więc mogłam spokojnie przejść pierwsze półrocze z jedynką bez pisania żadnych dodatkowych testów :D
Aneczka, pojawi, pojawi ;)
Shee, konwalia, dołączyłabym, ale Hugh ma trasę w tym roku, więc już nie będzie taki nieosiągalny 8)
Wiesz, Kamillka ma męża, a się nie poddaję Razz Dobra, wiem, zły przykład.
O właśnie, dawno nie słyszałam o Kamillce :>
DOMA napisał:
Mamy punkty i z punktów na procenty. I nie mamy podziału na semestry (z matematyki), wszystko się razem liczy, więc mogłam spokojnie przejść pierwsze półrocze z jedynką bez pisania żadnych dodatkowych testów Very Happy
Masz ciekawą szkołę, o czymś takim jeszcze nie słyszałam ;)