|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 561, 562, 563 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Ja mole poprawiałam 2 razy przez gÓpie pół punkta i to o 7 rano... |
Nie strasz mnie, bo ja z tego jestem ciemna :hahaha:
Mnie wnerwia głównie mój brat, a jak mu się odgryzam to obrywam tak samo jak on od rodziców Wink |
U mnie jednego brata wyniesiono do rangi świętości i to mnie wkurza, a nie ośmielę się na ten temat milczeć. W dodatku po tym, jak mnie uderzył, a mi powiedzieli, że widocznie zasłużyłam, to już się pozbyłam wszelkich nadziei, że może się co do nich mylę.
|
|
Pon 18:25, 07 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Z moli dostałam dwa minus, więc jestem boska :hahaha:
jeanne, chciałabym być taka ciemna jak Ty :)
|
|
Pon 18:31, 07 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Nie strasz mnie, bo ja z tego jestem ciemna hahaha |
Ja tylko mówię jak było, ale Ty pewnie zdolniejsza :)
Cytat: | U mnie jednego brata wyniesiono do rangi świętości i to mnie wkurza, a nie ośmielę się na ten temat milczeć. W dodatku po tym, jak mnie uderzył, a mi powiedzieli, że widocznie zasłużyłam, to już się pozbyłam wszelkich nadziei, że może się co do nich mylę. |
U, wkurzające.
Cytat: | Z moli dostałam dwa minus, więc jestem boska hahaha |
Zazdroszczę mi zabrakło 0,5 punkta :!: I przez to siedzenie dwa razy w nocy do 2 rano i wstawania na 7 do szkoły, pisanie popraw i stres ;)
|
|
Pon 18:34, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, chciałabym być taka ciemna jak Ty Smile |
Sal ale serio serio. Zrobiłam te 40 zadań tylko na zasadzie podobieństwa, jak i dlaczego to nie mam pojęcia :D
Ja tylko mówię jak było, ale Ty pewnie zdolniejsza Smile |
Czy zdolniejsza to wątpie :hahaha: Ale pocieszyło mnie to, że jak kiedyś gadałam z koleżanką, to ona powiedziała, że nie może siedzieć na komputerze, bo się musi uczyć. Nosz kurczę, ja laptop włączony 24/7, siedzę na forum, mam bloga, sprawdzam facebooka, nk, czytam intymne wątki na wizażu, oglądam seriale (ściągnęłam sobie nowy i dalej kontynuuję ER :hahaha: ) gadam na okrągło z ludźmi, a szczególnie koło północy, uczę się tylko jak najdzie mnie ochota i jakoś na te 4 wyciągam :D
Ale podobno po szkole już chodzi nius, ze w 1d jest dziewczyna, która pisze sprawdziany z internetem, no bosze :hahaha:
|
|
Pon 18:47, 07 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Czy zdolniejsza to wątpie hahaha Ale pocieszyło mnie to, że jak kiedyś gadałam z koleżanką, to ona powiedziała, że nie może siedzieć na komputerze, bo się musi uczyć. Nosz kurczę, ja laptop włączony 24/7, siedzę na forum, mam bloga, sprawdzam facebooka, nk, czytam intymne wątki na wizażu, oglądam seriale (ściągnęłam sobie nowy i dalej kontynuuję ER hahaha ) gadam na okrągło z ludźmi, a szczególnie koło północy, uczę się tylko jak najdzie mnie ochota i jakoś na te 4 wyciągam Very Happy
Ale podobno po szkole już chodzi nius, ze w 1d jest dziewczyna, która pisze sprawdziany z internetem, no bosze hahaha |
Ja bym się nie umiała cały dzień uczyć, z resztą widać.
Pisze sprawdziany z internetem, ciekawe kto to :hahaha: :twisted:
|
|
Pon 19:02, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja bym się nie umiała cały dzień uczyć, z resztą widać.
Pisze sprawdziany z internetem, ciekawe kto to hahaha Twisted Evil |
Ja świruję po godzinie :hahaha: W sumie nigdy się tak nie uczę, że bez przerwy, a tu sobie posta napiszę, a tu coś sprawdzę :D
Ale no nie przesadzajmy co w tym takiego jest dziwnego, żeby aż mat-geo o tym gadały? :hahaha:
|
|
Pon 19:04, 07 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale no nie przesadzajmy co w tym takiego jest dziwnego, żeby aż mat-geo o tym gadały? hahaha |
Jesteś wyjątkowa ;)
Może nie mają lepszych tematów...
jeanne napisał: | W sumie nigdy się tak nie uczę, że bez przerwy, a tu sobie posta napiszę, a tu coś sprawdzę Very Happy |
Ja raczej właśnie tak *piona*
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pon 19:33, 07 Mar 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pon 19:30, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia ba! Wyjątkowo głupia :hahaha:
Ja raczej też właśnie tak *piona* |
Ja sobie ustawiłam system kar i nagród. Dobra, tylko nagród :hahaha: Jak nauczę się religii pójdę sobie zjeść całe opakowanie landrynek miętowych :hahaha:
|
|
Pon 19:32, 07 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Dobra, tylko nagród hahaha Jak nauczę się religii pójdę sobie zjeść całe opakowanie landrynek miętowych hahaha
|
O :) Ja właśnie jem kolację.
Powinnam dziś przyspieszyć z tymi wszystkimi zadaniami i nauką, bo jutro idę na Mayday 2, więc za bardzo nie będę miała czasu.
Cytat: | Konwalia ba! Wyjątkowo głupia hahaha |
Niby czemu :?: A jeśli nawet to nie Ty jedna :)
|
|
Pon 20:03, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 jeanne Salamandra Cześć dziewczyny:) Wróciłam tutaj, zrobiłam sobie kawę. Na chwilę wychodzę, zostało mi tylko do napisania co to jest TORTOLA i wracam:) No i przenoszę się z komputerkiem z salonu do sypialni.
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pon 20:07, 07 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej AnEcZkA3370 :) Ja jestem tylko lekcje robię i czasem tu zerkam...
|
|
Pon 20:34, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wita Was najszczęśliwsza osoba na świecie :mrgreen:
Kocham poniedziałki. Nie dość, że zaczyna się szkoła, to jeszcze nowy odcinek House'a. Właśni wróciłam z Teatru Wielkiego. Ze znajomymi z klasy poszliśmy na występy kabaretów z okazji Dnia Kobiet. Jak bardzo tego nie lubię i kompletnie mnie one (kabarety) nie śmieszą, to tym byłam zachwycona. Na wejściu witali nas sami artyści i dostałam kwiatka od mojej ukochanej Joanny Kołaczkowskiej (jedyna osoba na polskiej scenie kabaretowej przy której leżę i kwiczę :lol:) <3
|
|
Pon 20:44, 07 Mar 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej DOMA :)
DOMA napisał: | Kocham poniedziałki. Nie dość, że zaczyna się szkoła, to jeszcze nowy odcinek House'a. |
Cieszy Cię powrót do szkoły po weekendzie :shock: :?:
|
|
Pon 20:48, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia, jak nie idę na żadną imprezę w weekend, to tak mi się zaczyna ciągnąć po pewnym czasie, że nie mogę usiedzieć :P A poza tym wystarczą mi 2 dni i już tęsknię za moją klasą, budynkiem szkoły, KAMLLĄ, nimfką, Sevir... 8)
|
|
Pon 20:59, 07 Mar 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | konwalia, jak nie idę na żadną imprezę w weekend, to tak mi się zaczyna ciągnąć po pewnym czasie, że nie mogę usiedzieć Razz A poza tym wystarczą mi 2 dni i już tęsknię za moją klasą, budynkiem szkoły, KAMLLĄ, nimfką, Sevir... Cool |
To ciekawe, ja czasami miewam takie momenty, ale bardzo rzadko. Z reguły cieszę się z weekendu, bo mogę się choćby wyspać :D
|
|
Pon 21:01, 07 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 561, 562, 563 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 562 z 649 |
|