David Tennant. Albo dziesiąty doktor. Potteromaniacy znają go jako Barty'ego Croucha Juniora. ;)
A u mnie w operze się pojawia to niebieskie coś.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Bo nie blokujesz JavaSript. Te reklamy są do klikania, a nie blokowania... Gdybyście tylko wiedzieli ile serwer kosztuje rocznie z domeną...
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 22:14, 03 Lut 2011
Te reklamy są do klikania, a nie blokowania... Gdybyście tylko wiedzieli ile serwer kosztuje rocznie z domeną...
A jak się klika to coś daje? Bo jak daje to już nie będę na to gadać, a wręcz mogę od czasu do czasu - tak od niechcenia - kliknąć w to i owo...!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
A wiecie, że ostatnio przytrafiła mi się bardzo dziwna rzecz i mogła bym rzec, że chyba uniknęłam napadu? :P
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:35, 03 Lut 2011
A jak się klika to coś daje? Bo jak daje to już nie będę na to gadać, a wręcz mogę od czasu do czasu - tak od niechcenia - kliknąć w to i owo...!
daje pieniądze, daje, jak mawiają grosz do grosza a będzie kokosza czy jakoś tak
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 22:40, 03 Lut 2011
David Tennant. Albo dziesiąty doktor. Potteromaniacy znają go jako Barty'ego Croucha Juniora.
Mrrr :) Swego czasu parę osób tu do niego wzdychało.
Też sobie ostatnio znalazłam nowego członka męskiego haremu. Nie dość, że przystojny to w dodatku lekarz i gej :lol:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 22:40, 03 Lut 2011
W porządku, czas umyć głowę, a potem siadamy do całek z fizyki i uczymy się zadań na pamięć... :roll:
Ja chyba jednak jestem psychiczna, żeby tak cieszyć się z proma do Kości. Wróciła mi wiara w Bootha, wróciła mi wiara w Harta... i tu nalezy wydać moją sis: radości po dwóch stronach telefonu końca nie było... dobra ale tylko ja tańczyłam
My obie jesteśmy psychiczne ;) Generalnie jeszcze nigdy nie cieszyłam z żadnego proma jak z tego. Sis,brawo dla mnie,że mojej kochanej mamusi nie obudziłam i nie skończyło się jak ostatnio. Nie mniej jednak mój jasiek chyba czuje się pogryziony :lol: :twisted: W każdym razie, wiara mi wraca :jupi:
To teraz idziemy szukać jakiś dobrych leków :twisted:
Sis,ważne,że potrafimy się do tego przyznać,więc może będzie jakaś dla nas nadzieja....