Brzydalu, a ta w czarne emo kropki? :D W ogóle ja jutro bedę wyglądać jak emo, albo w ogóle jakaś dziwna subkultura o mhrocznych myślach, bo znowu idę na czarno :hahaha:
Gusia jesteś bardzo dla mnie dzisiaj niemiła niszcząc moje erotyczne fantazje o Edziu gryzącym moją szyję swoimi PRAWDZIWYMI kłami, o
Ja nie miła. Ja Cię chcę na dobrą stronę życia przeciągnąć ! Przepraszam :*. Już wolę , żeby Cię Hałsio laską dźgał niż Edward swoimi kłami.
Fantazję ? :shock: Idę po kubeł ciepłej wody. Jak dobrze, że mam inne skłonności :)
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:46, 19 Wrz 2010
Ja nie miła. Ja Cię chcę na dobrą stronę życia przeciągnąć ! Przepraszam :*. Już wolę , żeby Cię Hałsio laską dźgał niż Edward swoimi kłami.
Fantazję ? Shocked Idę po kubeł ciepłej wody. Jak dobrze, że mam inne skłonności Smile
Hałsa mam już w swojej szafie i przeszliśmy razem przez etap jedzenia czekoladowych jajek (Wielkanocnych :hahaha: )
Na co Ci kubeł ciepłej wody? Myć sie będziemy/ :D
Hałsa mam już w swojej szafie i przeszliśmy razem przez etap jedzenia czekoladowych jajek (Wielkanocnych )
:hahaha: Ale nie wiem, ale wyobrażam sobie swoje Kamienie z opowiadania i to, że Hałsio musi przejść te etapy to tak jak przebyć drogę `po wodę` przez te kamienie :hahaha:.
jeanne napisał:
Na co Ci kubeł ciepłej wody?
Nie lubię zimnej :P
jeanne napisał:
Myć sie będziemy/
Ty ze mną ? :>
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:52, 19 Wrz 2010
Tematyka wprost idealna dla power metalu xD
Do mnie jednak bardziej przemawiają Lao Che i ich dosadne, nawet czasem nieco przyziemne teksty ;)
Ale ten Damięcki :3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
JigSaw napisał:
NuttyNettie tak Tibette, bo w sumie to jestem lesbijką, tylko jeszcze nie do końca się odkryłem...ale test z palcami zaliczyłem celująco Shocked
Z tymi palcami to też lesbijskie mam... A co do Tibette to trochę przynudzają,ale i tak uwielbiam je
Pozostał test z papierkiem po cukierku, sasasa :> Składacie w kwadraty czy zgniatacie w kulkę?