Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 434, 435, 436 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze zanim sen mnie zmorzy:
bedzieburza, moje zeby sa raczej w tak tragicznym stanie, że już nie mam którą strona gryźć. Ale nie widać aż tak xD. ALe umówiona jestem za tydzień własnie.

dobranoc :)

"Rise and rise again until lambs become lions"

PostWysłany: Sro 21:49, 01 Wrz 2010
matrixa1
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 6

Miasto: Legionowo
Powrót do góry

matrixa1 napisał:
Jeszcze zanim sen mnie zmorzy:
bedzieburza, moje zeby sa raczej w tak tragicznym stanie, że już nie mam którą strona gryźć. Ale nie widać aż tak xD. ALe umówiona jestem za tydzień własnie.

dobranoc :)

To życzę "mocnych nerwów" podczas zabiegu ;)

PostWysłany: Sro 21:58, 01 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

dobranoc odchodzącym :*
ja też pewnie się niedługo zwinę, w końcu jutro normalnie do szkoły :/

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 22:02, 01 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Witajcie :*
Tak jak Nettie napisała niedawno, ja również nienawidzę kupowania zeszytów w Tesco :evil: , zakupy tam doprowadziły mnie do stanu jakiegoś rozstrojenia nerwowego, a ponadto ta godzina spędzona w sklepie została moim nowym oficjalnym rekordem przeklinania wszystkiego, wszystkich i na wszystkie możliwe sposoby :roll:

Dodano 21 minut temu:

Skoro tu taka cisza, to ja uciekam :papapa:

Do napisania jutro, o ile uda mi się wejść :*

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sro 22:28, 01 Wrz 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Ja też znikam, muszę się jeszcze spakować do szkoły :P
Dobrej nocy i miłego pierwszego dnia w szkole :*

PostWysłany: Sro 22:51, 01 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

Sevir napisał:
Tak jak Nettie napisała niedawno, ja również nienawidzę kupowania zeszytów w Tesco Evil or Very Mad

O jezu ktoś mnie zauważył :shock: Jak miło...

A w ogóle to dzień dobry wam i zaraz pewnie uciekam...

Dodano 6 godzin 34 minut temu:

Akurat jak mam informatykę i mogę popisać to was nie ma :( Nie lubię was...

PostWysłany: Czw 13:05, 02 Wrz 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

OMG, jakie pustki na forum. ;)

PostWysłany: Czw 13:44, 02 Wrz 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
miłego pierwszego dnia w szkole :*

Miłego, pfff. Facet od technologii informacyjnej jest bardziej sztywny niż nieboszczyk! I wygląda jakby miał kij w tyłku, za przeproszeniem. Przez 15 minut nam wyjaśniał, co to znaczy login i hasło, aż sypnął żartem, że hasło dla każdego bedzie takie unikatowe, żeby nikt inny oprócz nas go nie znał, czyli takie samo jak login, a login? Nr. stanowiska i klasa. O.o Oh, i jeszcze nam wyjaśniał, które palce, na które klawisze powinniśmy kłaść. Chyba nie oczekuje, że po tylu latach sprawnego systemu, nagle zacznę używać małych palców i zwracać uwagę, czy naciskam klawisz palcem serdecznym, czy wskazującym :mdleje: Cofnęłam się w rozwoju, jak bora kocham.
Wychowawczyni wymyśliła, że mamy przyjść na zebranie z rodzicami żeby się lepiej poznać i każdy ma coś miłego powiedzieć o swoim rodzicu. O. I w czym ten rodzic jest dobry. Tak, moja mama do perfekcji opanowała irytowanie mnie nawet swoją obecnością. Coś miłego? Nie każe mi sprzątać i mogę siedzieć po nocach na komputerze.
Mam ochotę na faceta od PO. Co jest strasznie chore, bo to stary człowiek, ale jego głos i ta iście profesorska postawa *ślinotok*
LO sucks, nie dość, że muszę się hamować żeby nie gadać sama ze sobą (jestem na tyle zdolna zeby roześmiać się z własnych spostrzeżeń :roll: ) to i żeby nie lecieć łaciną, bo o mój boru, jeszcze bym kogoś zgorszyła :roll:
Jednym zdaniem, to nie był miły dzień w szkole i niedługo mnie wywiozą w kaftanie.
Dziękuję, to mówiłam ja, jeanne, uczennica liecum, po wyjściu z którego ma ochotę rzucić się pod pociąg.

No i hej, bo dzień dobry to jakoś nie wypada 8)

PostWysłany: Czw 14:45, 02 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

dzień dobry kochani :*
Jeanne widzę, że dużo wrażeń masz :P Moja babka z inf jak przyszliśmy do gimnazjum też nas traktowała jak jakieś dzieci które nie wiedzą co to jest login i jak się dokument w wordzie pisze :roll: na szczęście później zorientowała się, że chyba jednak mamy dużo większą wiedzę :roll:
Mnie dziś za to moja wych doprowadziła do szału, wymyśliła sobie, że nam zrobi dodatkowy polski po lekcjach w piątki i że ona go będzie jak obowiązkowy traktować, jako przygotowanie do testów, chyba ją głowa boli jeśli myśli, że będę na to chodzić :evil:

PostWysłany: Czw 15:02, 02 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

Dobry :wink:

Haha, dostaliśmy nowego księdza od religi i kazał nam założyć zeszyty i wkleić obrazek na pierwszą stronę :shock: A tak ogólnie to mam cały plan i do poniedziałku do czwartku mam lekcje 7,45-14,45. Tylko piątek jest luźniejszy bo 7,45-14,00. Już widzę, że cały rok szkolny zapowiada się bajecznie :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 15:05, 02 Wrz 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Lesio przynajmniej będziesz dość wcześnie wracał do domu :P
Ja mam tego samego księdza co rok temu, więc byłam pewna że jak zawsze będą luzy i 6 na koniec gwarantowane, a tu księdzu coś odbiło, zapowiedział że będziemy prowadzić zeszyty, robić notatki, po każdym dziale spr a do tego zapowiedziane i nie zapowiedziane kartkówki, odpowiedzi ustne i zadania domowe :shock: oddajcie mi mojego ulubionego księdza sprzed roku! :evil:

PostWysłany: Czw 15:12, 02 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

Dzień dobry, jestem (prawie) studentką i leniłam się cały dzień, nie bijcie :3
Dobra, nie leniłam się, błądziłam po Warszawie szukając przychodni i guzik znalazłam. I ciągle nie odbierają telefonów. Nie ma co, idę prywatnie.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 15:13, 02 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Nimfka heeej :* Ja mam dużo wrażeń, niekoniecznie cenzuralnych :roll: W ogóle ta szkoła mnie nudzi i jest gÓpia! :(

Cytat:
na szczęście później zorientowała się, że chyba jednak mamy dużo większą wiedzę Rolling Eyes

Przeraża mnie fakt, że moi kochani koledzy i koleżanki z klasy, mogą jednak mieć tyle wiedzy ile koleś podejrzewa. Ratuuunkuu ;( Ja chcę do mojej pani S., która praktycznie pozwalała mi robić, co chce, kiedy chce i jak chce ;(
Nimfka don't worry! Moja była też takie coś zrobiła, tyle, że matemtykę. Dodatkowo brała każde zastępstwo i robiła matematykę. Czułam się prawie jak na profilu matematycznym :D

Lesio helouu! Nie no ja plan mam dość dość. Chociaż tyle, bo inaczej bym sobie w łeb strzeliła.
A nie wiecie czasem, czy w każdym LO jest obowiązek tzw. ochronki dla nowych uczniów? Bo moja koleżanka ma już kartkówkę na jutro zapowiedzianą :|

Shee heej ;)

PostWysłany: Czw 15:16, 02 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

lesio napisał:
A tak ogólnie to mam cały plan i do poniedziałku do czwartku mam lekcje 7,45-14,45.

Ja mam codziennie na 7:30 <3333 ah, lepszego planu nie mogłam sobie wymarzyć :? Wprawdzie 2 razy 2 tygodniu kończe o 13 i 2 razy o 14, to mnie pociesza mnie to, bo ranne wstawanie jest dla mnie najlepszą męką :twisted: Oczywiście w piątek siedzimy do 15, a jaka jest ostatnia lekcja? Religia :hahaha: :hahaha: z nowym ksiądzem na dodatek... Rozważam wypisanie się :3

PostWysłany: Czw 15:17, 02 Wrz 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

Dzień dobry!
Poszło... nieźle. Zgubiłam się tylko raz... Raz przed niemieckim, raz przed technologią informacyjną i raz przed angielskim :mrgreen:
I chcę być w zaawansowanej grupie z angielskiego! Nigdy chyba tak bardzo się nie starałam. Podstawowej uczy taka nudna babka... A zaawansowanej świetny facet. Może przy nim nauczyłabym się wreszcie czegoś poza słówkami.
A co mnie podkusiło, żeby przyznawać się do wcześniejszej nauki niemieckiego, to nie wiem. Podczas gdy my pisaliśmy pokręcony test, druga część klasy paplała z nauczycielką.

Cytat:
Facet od technologii informacyjnej jest bardziej sztywny niż nieboszczyk!

U mnie wręcz przeciwnie :D Mamy babkę i to chyba najgenialniejszą babkę w całym LO :) Twierdzi, że jest ślepa i próżna, więc mamy się jej o to nie czepiać, bo sama się przyznaje ;) Nie wymaga zeszytu, nie wymaga książki, każe tylko nosić ,,pędraczki". I ogólnie jest genialna. A na każdym pulpicie ustawiony był Justin Bieber :hahaha: Przestawiliśmy to na Jolę Rutowicz, dużo lepszy efekt.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 15:19, 02 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 434, 435, 436 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 435 z 636

Skocz do: