|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 434, 435, 436 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Jeszcze zanim sen mnie zmorzy:
bedzieburza, moje zeby sa raczej w tak tragicznym stanie, że już nie mam którą strona gryźć. Ale nie widać aż tak xD. ALe umówiona jestem za tydzień własnie.
dobranoc :)
|
|
|
Sro 21:49, 01 Wrz 2010 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| matrixa1 napisał: | Jeszcze zanim sen mnie zmorzy:
bedzieburza, moje zeby sa raczej w tak tragicznym stanie, że już nie mam którą strona gryźć. Ale nie widać aż tak xD. ALe umówiona jestem za tydzień własnie.
dobranoc :) |
To życzę "mocnych nerwów" podczas zabiegu ;)
|
|
|
Wysłany:
Sro 21:58, 01 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Witajcie :*
Tak jak Nettie napisała niedawno, ja również nienawidzę kupowania zeszytów w Tesco :evil: , zakupy tam doprowadziły mnie do stanu jakiegoś rozstrojenia nerwowego, a ponadto ta godzina spędzona w sklepie została moim nowym oficjalnym rekordem przeklinania wszystkiego, wszystkich i na wszystkie możliwe sposoby :roll:
Dodano 21 minut temu:
Skoro tu taka cisza, to ja uciekam :papapa:
Do napisania jutro, o ile uda mi się wejść :*
|
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 22:28, 01 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Sevir napisał: | | Tak jak Nettie napisała niedawno, ja również nienawidzę kupowania zeszytów w Tesco Evil or Very Mad |
O jezu ktoś mnie zauważył :shock: Jak miło...
A w ogóle to dzień dobry wam i zaraz pewnie uciekam...
Dodano 6 godzin 34 minut temu:
Akurat jak mam informatykę i mogę popisać to was nie ma :( Nie lubię was...
|
|
|
Czw 13:05, 02 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
OMG, jakie pustki na forum. ;)
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 13:44, 02 Wrz 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | miłego pierwszego dnia w szkole :* |
Miłego, pfff. Facet od technologii informacyjnej jest bardziej sztywny niż nieboszczyk! I wygląda jakby miał kij w tyłku, za przeproszeniem. Przez 15 minut nam wyjaśniał, co to znaczy login i hasło, aż sypnął żartem, że hasło dla każdego bedzie takie unikatowe, żeby nikt inny oprócz nas go nie znał, czyli takie samo jak login, a login? Nr. stanowiska i klasa. O.o Oh, i jeszcze nam wyjaśniał, które palce, na które klawisze powinniśmy kłaść. Chyba nie oczekuje, że po tylu latach sprawnego systemu, nagle zacznę używać małych palców i zwracać uwagę, czy naciskam klawisz palcem serdecznym, czy wskazującym :mdleje: Cofnęłam się w rozwoju, jak bora kocham.
Wychowawczyni wymyśliła, że mamy przyjść na zebranie z rodzicami żeby się lepiej poznać i każdy ma coś miłego powiedzieć o swoim rodzicu. O. I w czym ten rodzic jest dobry. Tak, moja mama do perfekcji opanowała irytowanie mnie nawet swoją obecnością. Coś miłego? Nie każe mi sprzątać i mogę siedzieć po nocach na komputerze.
Mam ochotę na faceta od PO. Co jest strasznie chore, bo to stary człowiek, ale jego głos i ta iście profesorska postawa *ślinotok*
LO sucks, nie dość, że muszę się hamować żeby nie gadać sama ze sobą (jestem na tyle zdolna zeby roześmiać się z własnych spostrzeżeń :roll: ) to i żeby nie lecieć łaciną, bo o mój boru, jeszcze bym kogoś zgorszyła :roll:
Jednym zdaniem, to nie był miły dzień w szkole i niedługo mnie wywiozą w kaftanie.
Dziękuję, to mówiłam ja, jeanne, uczennica liecum, po wyjściu z którego ma ochotę rzucić się pod pociąg.
No i hej, bo dzień dobry to jakoś nie wypada 8)
|
|
|
Czw 14:45, 02 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
dzień dobry kochani :*
Jeanne widzę, że dużo wrażeń masz :P Moja babka z inf jak przyszliśmy do gimnazjum też nas traktowała jak jakieś dzieci które nie wiedzą co to jest login i jak się dokument w wordzie pisze :roll: na szczęście później zorientowała się, że chyba jednak mamy dużo większą wiedzę :roll:
Mnie dziś za to moja wych doprowadziła do szału, wymyśliła sobie, że nam zrobi dodatkowy polski po lekcjach w piątki i że ona go będzie jak obowiązkowy traktować, jako przygotowanie do testów, chyba ją głowa boli jeśli myśli, że będę na to chodzić :evil:
|
|
|
Wysłany:
Czw 15:02, 02 Wrz 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dobry :wink:
Haha, dostaliśmy nowego księdza od religi i kazał nam założyć zeszyty i wkleić obrazek na pierwszą stronę :shock: A tak ogólnie to mam cały plan i do poniedziałku do czwartku mam lekcje 7,45-14,45. Tylko piątek jest luźniejszy bo 7,45-14,00. Już widzę, że cały rok szkolny zapowiada się bajecznie :roll:
|
|
|
Czw 15:05, 02 Wrz 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nimfka heeej :* Ja mam dużo wrażeń, niekoniecznie cenzuralnych :roll: W ogóle ta szkoła mnie nudzi i jest gÓpia! :(
| Cytat: | | na szczęście później zorientowała się, że chyba jednak mamy dużo większą wiedzę Rolling Eyes |
Przeraża mnie fakt, że moi kochani koledzy i koleżanki z klasy, mogą jednak mieć tyle wiedzy ile koleś podejrzewa. Ratuuunkuu ;( Ja chcę do mojej pani S., która praktycznie pozwalała mi robić, co chce, kiedy chce i jak chce ;(
Nimfka don't worry! Moja była też takie coś zrobiła, tyle, że matemtykę. Dodatkowo brała każde zastępstwo i robiła matematykę. Czułam się prawie jak na profilu matematycznym :D
Lesio helouu! Nie no ja plan mam dość dość. Chociaż tyle, bo inaczej bym sobie w łeb strzeliła.
A nie wiecie czasem, czy w każdym LO jest obowiązek tzw. ochronki dla nowych uczniów? Bo moja koleżanka ma już kartkówkę na jutro zapowiedzianą :|
Shee heej ;)
|
|
|
Czw 15:16, 02 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| lesio napisał: | | A tak ogólnie to mam cały plan i do poniedziałku do czwartku mam lekcje 7,45-14,45. |
Ja mam codziennie na 7:30 <3333 ah, lepszego planu nie mogłam sobie wymarzyć :? Wprawdzie 2 razy 2 tygodniu kończe o 13 i 2 razy o 14, to mnie pociesza mnie to, bo ranne wstawanie jest dla mnie najlepszą męką :twisted: Oczywiście w piątek siedzimy do 15, a jaka jest ostatnia lekcja? Religia :hahaha: :hahaha: z nowym ksiądzem na dodatek... Rozważam wypisanie się :3
|
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Czw 15:17, 02 Wrz 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dzień dobry!
Poszło... nieźle. Zgubiłam się tylko raz... Raz przed niemieckim, raz przed technologią informacyjną i raz przed angielskim :mrgreen:
I chcę być w zaawansowanej grupie z angielskiego! Nigdy chyba tak bardzo się nie starałam. Podstawowej uczy taka nudna babka... A zaawansowanej świetny facet. Może przy nim nauczyłabym się wreszcie czegoś poza słówkami.
A co mnie podkusiło, żeby przyznawać się do wcześniejszej nauki niemieckiego, to nie wiem. Podczas gdy my pisaliśmy pokręcony test, druga część klasy paplała z nauczycielką.
| Cytat: | | Facet od technologii informacyjnej jest bardziej sztywny niż nieboszczyk! |
U mnie wręcz przeciwnie :D Mamy babkę i to chyba najgenialniejszą babkę w całym LO :) Twierdzi, że jest ślepa i próżna, więc mamy się jej o to nie czepiać, bo sama się przyznaje ;) Nie wymaga zeszytu, nie wymaga książki, każe tylko nosić ,,pędraczki". I ogólnie jest genialna. A na każdym pulpicie ustawiony był Justin Bieber :hahaha: Przestawiliśmy to na Jolę Rutowicz, dużo lepszy efekt.
|
|
|
Czw 15:19, 02 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 434, 435, 436 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
| Strona 435 z 636 |
|