Wszyscy gadacie o miłym, ładnym dniu zmuszając mnie bym wyszedł z krypty i sam sprawdził... ech.
*wychodzi z krypty*
*zasłania oczy by jakoś ogarnąć co się dzieje*
*wraca do krypty*
Faktycznie pięknie i słonecznie.
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pon 9:46, 23 Sie 2010
dzień dobry!
hmm, stałam w kolejce na poczcie, miałam nadzieję, że odbiorę jakąś miłą przesyłkę od kogoś kogo lubię. a co odebrałam? pismo z centrum neuropsychiatrii i rehabilitacji. cudownie. szpital mnie kocha.
znowu jest gorąco. mam wielką ochotę ogolić się na łyso, moje włosy grzeją jak dobra wełniana czapka w lapońskie wzory (np renifery). w dodatku grzywka mi sięga grubo za brwi. przydałby się fryzjer.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 13:48, 23 Sie 2010
znowu jest gorąco. mam wielką ochotę ogolić się na łyso, moje włosy grzeją jak dobra wełniana czapka w lapońskie wzory (np renifery). w dodatku grzywka mi sięga grubo za brwi.
Ja mam grzywkę do brody :mrgreen:
Wróciłam dopiero :shock: Najpierw półtorej godziny przed blokiem Izy,potem na miasto z Aśką,potem z powrotem pod blok Izy... Chyba przegrzał mi się mózg :evil:
no to się ją da za uszy zagarnąć od biedy, mojej się nie da.
mama wyjęła ze skrzynki na listy kartki. od Nutt i od Holmesa! dziękuję ;*
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 14:35, 23 Sie 2010
bez problemu ;)
jak dobrze, że dostałam dziś pocztę nie tylko ze szpitala, to poprawia humor!
Pon 14:39, 23 Sie 2010