Hej wszystkim!
Za 105 minut będę miał 12 lat ;)
Ale mnie wciągło Happy Harvest na nk ;)
A tak co u Was?
Orientuje się ktoś ile kosztuje zerwanie umowy na internet Orange Free Dom ten mobilny szajs :evil: albo dokupienie transferu w jakiej cenie? Bo mam miesięcznie 3gb i starcza mi to na 4 dni :evil: a później transfer 8kb/s
LoveMeDead jak jesteś to biegusiem na gg ;)
Ostatnio zmieniony przez Danielek18 dnia Wto 21:17, 17 Sie 2010, w całości zmieniany 2 razy
Jest kilka frgm (bardzo szczegółowych), w których facet kroi kobiety na żywca, tj. dokładnie mówiąc odcina skórę, mięśnie i zostawia same kości i ścięgna (np. jeśli chodzi o nogi czy ręce), a ofiara jest tylko nafaszerowana aspiryną.
Guśka_ napisał:
Albo opowieść w `Bez skrupułów` o podbojach siostry Jess hahaha. Tyle zÓa było Shocked
A ta tylko o jednym. Przeczytaj se dziennik nimfomanki, może Ci przejdzie. ;) Albo pogorszy. ;)
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 21:23, 17 Sie 2010
Ja przeczytałam Bez skrupułów i 130 stron Krótkiej piłki. Jessica wydaje mi się jakaś taka nie wiem co mam o niej myśleć on jest w niej taki zabujany że aż mi go żal. Dla Wina przydałaby się jakaś laska.
Podobała mi się akcja Aache w "bez skrupułów" Win ekspertem od golfa
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Wto 21:24, 17 Sie 2010
:hmmm: Wiesz co, jesteś dziwna. Gdy paru osobom w ten sposób recenzowałam tą książkę, to albo mieli niewyraźne miny, albo coś takiego, jakby zaraz miał nastąpić odruch wymiotny. ;) No ale dziwne jest fajne. :mrgreen:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 21:33, 17 Sie 2010
hmmm Wiesz co, jesteś dziwna. Gdy paru osobom w ten sposób recenzowałam tą książkę, to albo mieli niewyraźne miny, albo coś takiego, jakby zaraz miał nastąpić odruch wymiotny. Wink No ale dziwne jest fajne. Mr. Green
Bo ja lubię sceny takie. Nie od zrażają mnie w porównaniu z Duchami. Więc to dlatego :].
wiolka17 napisał:
Toś się wysiliła. Wink
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 21:38, 17 Sie 2010
hmmm Wiesz co, jesteś dziwna. Gdy paru osobom w ten sposób recenzowałam tą książkę, to albo mieli niewyraźne miny, albo coś takiego, jakby zaraz miał nastąpić odruch wymiotny. Wink No ale dziwne jest fajne. Mr. Green
Bo ja lubię sceny takie. Nie od zrażają mnie w porównaniu z Duchami. Więc to dlatego krzywy.
Ahaaa. Dobra, niedługo będę się zwijać. Jeślibym nagle zamilkła, to nie niepokoić się. ;)
Wto 21:45, 17 Sie 2010
Kliknijcie proszę na zdjęcie, a dowiecie się o co chodzi ;)
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Wto 22:48, 17 Sie 2010