Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 130, 131, 132 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć!

A ja zwlekłam się dziś z wyrka po 10, bo musiałam dokończyć czytanie książki. :mrgreen: Teraz gotuję obiad, ale nie muszę się zbytnio wysilać, więc oto jestem tutaj. ;) Nie wiem jak u Was, ale u mnie wreszcie chłodniej. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 10:33, 19 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite - masz piękny avek :)

PostWysłany: Pon 10:34, 19 Lip 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 12

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Katia napisał:
Na burzę? Bo się dostałaś?

Bo nie wiem, gdzie mam iść, wobec czego będzie w domu wielka burza pod tytułem "to twoja decyzja, ale wiesz, że my chcemy politechnike" ;)

Marguerite napisał:
Nie pytasz co z Twoim dzieckiem....

Jak tam mój bejbis? :P

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 10:37, 19 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Kto wie ile czasu zajmuje skórze zejście z pleców? :| Nigdy w życiu się nie spaliłam, bo mam dość śniadą karnację. A teraz tydzień na żaglach w tym mega-upale, tam plecy magicznym sposobem zawsze odwrócone do słońca (i trudno się ustawić inaczej na małej łódce) i BACH - plecy najpierw w kolorze czekolady (!) a teraz fuj fuj fuj łaciate, cała skóra schodzi. A nawet nie bolało i nie było czerwone (jak to u mnie - zawsze się opalam na brązowo). NIENAWIDZĘ tego. Czy myślicie, że za miesiąc to już będzie jednostajny, RÓWNY kolor? Schodzi dość szybko...
Mam jakieś 1,5 miesiąca na to, żeby się zrobiło ok... A nie mam pojęcia, ile to trwa :|

Dodano 45 sekund temu:

Shitzune - na WUM medycyna? A na Politechnice?

PostWysłany: Pon 10:38, 19 Lip 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Marg No oczywiście,że nie! Nikt cię nie pobije Aniu :mrgreen:
Ciocia Wioleeeeeeeeeeeeeetka! Co tam znowu pichcisz? :>

PostWysłany: Pon 10:38, 19 Lip 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Katia napisał:
Czy myślicie, że za miesiąc to już będzie jednostajny, RÓWNY kolor? Schodzi dość szybko...

Myślę, że tak. Ja jak się kiedyś zjarałam na czerwono, to potem przez jakieś 1,5-2 tyg. i zeszło. :)

Cytat:
Ciocia Wioleeeeeeeeeeeeeetka! Co tam znowu pichcisz?

Rosół. :mrgreen: Mówiłam, że się nie wysilam, a poza tym takie dostałam zlecenie od mamy. ;)
A:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 10:44, 19 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Katia napisał:
Shitzune - na WUM medycyna? A na Politechnice?

Na WUM ratownictwo, na PW biotechnologia.
Gdybym się jakimś kosmicznym cudem kiedykolwiek znalazła na medycynie, to bym się pewnie nie wahała ani chwili... :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 10:44, 19 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Marguerite - masz piękny avek Smile

Dziękuje,choć słowa uznania należą się Mireli,która mnie ubiera :)

Shitzune napisał:
Jak tam mój bejbis? Razz

Teraz to wiesz,trochę późno :P Freddy,może nie zrozumieć Twojego odrzucenia...

Nutty Nettie napisał:
Marg No oczywiście,że nie! Nikt cię nie pobije Aniu

Nie rób,ze mnie jakieś świętej krowy :roll: nie jestem żadnym interesującym bądź ciekawym zjawiskiem :P

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 10:45, 19 Lip 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Katia napisał:
Czy myślicie, że za miesiąc to już będzie jednostajny, RÓWNY kolor? Schodzi dość szybko...

Myślę, że tak. Ja jak się kiedyś zjarałam na czerwono, to potem przez jakieś 1,5-2 tyg. i zeszło. :)

Ufff, uratowałaś mój humor! :)
Chyba idę trzeć plecy drucianą gąbką, albo coś takiego :|
A, i spacer z psami...

To mykam kochani, zajrzę jeszcze.

Shiztune - to dość różne kierunki, zastanów się dobrze i nie poddawaj się wpływom. Jeśli mogę doradzić, to wydaje mi się, że biotechnologia jest bardziej "różnorodna" i daje więcej perspektyw. Ale jeśli czujesz, że CHCESZ ratownictwo, to jest najważniejsze.

PostWysłany: Pon 10:49, 19 Lip 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Teraz to wiesz,trochę późno Freddy,może nie zrozumieć Twojego odrzucenia...

Jesteś jego matką chrzestną, on to rozumie :D A więc Freddy, tylko jedno imię? :D
Jak chcesz, to mogę go już zabrać.

Katia napisał:
Shiztune - to dość różne kierunki, zastanów się dobrze i nie poddawaj się wpływom. Jeśli mogę doradzić, to wydaje mi się, że biotechnologia jest bardziej "różnorodna" i daje więcej perspektyw. Ale jeśli czujesz, że CHCESZ ratownictwo, to jest najważniejsze.

Co do perspektyw, to bym polemizowała, bo odkryłam, że obecnie biotechnolodzy bardziej zasilają bezrobotnych ;) Muszę po prostu dojść do tego, czego chcę. Szkoda, że nie można zrobić tak, żeby pochodzić sobie na próbę np przez miesiąc i dopiero po tym decydować...

PostWysłany: Pon 10:56, 19 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Katia napisał:
wiolka17 napisał:
Katia napisał:

Myślę, że tak. Ja jak się kiedyś zjarałam na czerwono, to potem przez jakieś 1,5-2 tyg. i zeszło. Smile

Ufff, uratowałaś mój humor! Smile

To fajnie. Będzie dobrze. :) To :papapa:

Shitzune napisał:
Szkoda, że nie można zrobić tak, żeby pochodzić sobie na próbę np przez miesiąc i dopiero po tym decydować...

Wiesz co, to tak chyba ze wszystkim by się chciało zrobić. :)

PostWysłany: Pon 11:03, 19 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Marguerite napisał:
Teraz to wiesz,trochę późno Freddy,może nie zrozumieć Twojego odrzucenia...

Jesteś jego matką chrzestną, on to rozumie :D A więc Freddy, tylko jedno imię? :D
Jak chcesz, to mogę go już zabrać.

Kochana też miej wkład w jego wychowanie :P nie moja wina,że więcej imion z horrorów nie podoba :roll: Możesz wymyślić dodatkowe imiona :) Nie musisz, my się bardzo dobrze dogadujemy :twisted:

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 11:06, 19 Lip 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Kochana też miej wkład w jego wychowanie nie moja wina,że więcej imion z horrorów nie podoba Możesz wymyślić dodatkowe imiona Nie musisz, my się bardzo dobrze dogadujemy

Okej, to ja go mogę mieć w tygodniu, a ty w weekendy :D
Mam nadzieję, że nie testowałaś na nim zadnych specjalistycznych pedagogicznych metod? :P

Mama chodzi po domu i warczy... chyba poczekam z moją wieścią na resztę rodziny.

PostWysłany: Pon 11:19, 19 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Witajcie :D właśnie z łóżka się zwlekłam...
ale przyjemnie chłodno jest więc całkiem dobry początek tygodnia i dnia i jeszcze poczta książkę mi przyniosła :D
oby cały tydzień taki był :D

W sercu pustyni, czy wśród tłumu? Co za różnica? Człowiek w swej istocie jest wszędzie samotny

PostWysłany: Pon 11:22, 19 Lip 2010
Ka.
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Witam :) Umyłam włosy i wpadłam tutaj :mrgreen:

PostWysłany: Pon 11:29, 19 Lip 2010
kretowa
Gastrolog
Gastrolog

Pochwał: 3

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 130, 131, 132 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 131 z 636

Skocz do: