Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jejku, jak tu cicho, rzeczywiście :? wszyscy pewnie siedzą gdzieś nad jeziorkami itp... a ja wyjeżdżam dopiero za tydzień :roll: nad Zalew Koronowski. No, ale jak taka pogoda się utrzyma to będzie suuuper :)

A dzisiaj przy sprzątaniu pokoju zmieniłam troszkę wystrój i zamiast starego plakatu z Empiku z tygryskami (były słodkie, ale już mi się znudziły...), wsunęłam między takie dwie listewki, służące do powieszenia plakatu, pocztówki z Paryża. I wygląda to na ścianie świetnie :mrgreen:

ok, czas wracać do "Laluni" (lektury! lektury!)

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 12:54, 17 Lip 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Witam :D
Odebrało mi głos. Dosłownie. Niedługo będę się porozumiewała wyłącznie w sposób niewerbalny :]

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:06, 17 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Puf, powiedzcie mi, czemu ja nie jestem na bieżąco ze sprawami świata? O mały włos, a wpakowałabym się w sam środek Parady Równości. Na szczęście zdążyłam na wcześniejszy autobus i kolorową grupkę po lewej i pochmurną po prawej widziałam tylko przez okno. Trochę mnie ci państwo rozbawili, trochę zniesmaczyli, ogółem cieszę się, że wyjechałam bardzo szybko z Warszawy, bo takie spędy to dla mnie absolutny bezsens.
Za to byłam dziś na "Zaćmieniu". Muzyka jak zwykle świetna, film jak zwykle kiczowaty, byłyśmy samiutkie na całej sali z przyjaciółką, więc śmiałyśmy się do rozpuku bez skrępowania. Film ma kilka perełek, np Jacob mówiący do Eda "I'm hotter than you" albo Bella i Charlie sex talk.

Co mnie uderzyło: jak, do cholery, wampiry mogą TO robić? Nie zwróciłam na to uwagi podczas czytania, dopiero teraz. To jest po prostu fizycznie niemożliwe, nawet jakby się bardzo postarały...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 13:07, 17 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

zaneta94 napisał:
Odebrało mi głos. Dosłownie.

Coś się stało?

Shee, jeszcze by cię w telewizji pokazali :-D ja bym się chętnie przeszła raz kiedyś na taką Paradę Równości, nigdy w czymś podobnym nie brałam udziału, a akurat jeśli chodzi o to, to czemu nie ;p

PostWysłany: Sob 13:11, 17 Lip 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
Co mnie uderzyło: jak, do cholery, wampiry mogą TO robić? Nie zwróciłam na to uwagi podczas czytania, dopiero teraz. To jest po prostu fizycznie niemożliwe, nawet jakby się bardzo postarały

Ja odrazu zwróciłem na to uwagę :) Jak nie mając układu krwionośnego można uprawiać seks ? Trzeba by się zapytać autorki...

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 13:12, 17 Lip 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Coś się stało?

Właśnie sama nie wiem. Ani mnie gardło nie boli, ani nic innego... Kurka, może terapia wstrząsowa pomoże? :>

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:14, 17 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Juniuś, ja nie lubię spędów, poza tym, taka parada jest dla mnie kompletnie bezcelowa, chyba że chodzi o połażenie sobie po Wawie i potańczenie na platformie...

lesio napisał:
Jak nie mając układu krwionośnego można uprawiać seks ?

W przypadku kobiet to jeszcze jakoś przełknę, ale mężczyźni? Zaprawdę powiadam, z biologicznego punktu widzenia to jest fizycznie niemożliwe...

Chyba sobie wezmę szybki chłodny prysznic, bo wieczorem chcę sobie jeszcze porowerkować. Jak tak dalej pójdzie, to chyba gdzieś padnę, bo nawet rodzina już zauważyła, że prawie nie jem :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 13:18, 17 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Co mnie uderzyło: jak, do cholery, wampiry mogą TO robić? Nie zwróciłam na to uwagi podczas czytania, dopiero teraz. To jest po prostu fizycznie niemożliwe, nawet jakby się bardzo postarały...

:hahaha: no racja! nie wpadłam na to :shock: ale co tam, Edek potrafi :mrgreen:

Shitzune napisał:
byłyśmy samiutkie na całej sali z przyjaciółką, więc śmiałyśmy się do rozpuku bez skrępowania.

my się śmiałyśmy pomimo prawie pełnej sali :wink: ale przy jej komentarzach nie dało się inaczej...

Hej Ż!
Cytat:
Niedługo będę się porozumiewała wyłącznie w sposób niewerbalny

luzik, w końcu w większości porozumiewamy się w sposób niewerbalny ;)

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 13:19, 17 Lip 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Shitzune napisał:
W przypadku kobiet to jeszcze jakoś przełknę, ale mężczyźni? Zaprawdę powiadam, z biologicznego punktu widzenia to jest fizycznie niemożliwe...

Dokładnie tak samo pomyślałem, jak tylko zacząłem czytać sagę. A ten komiks oddaje to dokładnie:
http://komixxy.pl/1708/Vampir
:D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 13:22, 17 Lip 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Hej Karolciu :D
Jest jeden problem: ja normalnie gadam jak najęta, więc nie będzie ciekawie...

PostWysłany: Sob 13:22, 17 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Shitzune, no tak, jest bezcelowa, bo i tak nic nie zmienia, ale może niektórzy szukają wśród tłumu swojej miłości :-D

PostWysłany: Sob 13:25, 17 Lip 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Shitzune napisał:
lesio napisał:
Jak nie mając układu krwionośnego można uprawiać seks ?

Gdy w grę wchodzi kasa - wszystko staje się możliwe;) Jak wiadomo: sex always sells. A, że... docelowa grupa na siano w głowie i hormony w reszcie cała, to tylko dodatkowy argument za dodaniem do niewinnej opowiastki o wampirach pieprznych momentów.

W ogóle, musiałabym to wreszcie obejrzeć - te wszystkie zmierzchy, zaćmienia i inne księżyce. Na każdym portalu internetowym o tym trąbią, a ja taka zacofana;)

Cześć wszystkim:)

PostWysłany: Sob 13:29, 17 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Buu, a myślałam, że jestem taka fajna, jak razem z dziewczynami szłyśmy ulicami Primorska i powtarzałyśmy w kółko "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" :(

PostWysłany: Sob 13:30, 17 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

rocket queen napisał:
W ogóle, musiałabym to wreszcie obejrzeć - te wszystkie zmierzchy, zaćmienia i inne księżyce. Na każdym portalu internetowym o tym trąbią, a ja taka zacofana;)

Ja też, aż się wszyscy dziwią, jak słyszą, że nie czytałam/nie widziałam, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi ;)

PostWysłany: Sob 13:32, 17 Lip 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:

Ja też, aż się wszyscy dziwią, jak słyszą, że nie czytałam/nie widziałam, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi

Wiesz, ja widziałam kawałek pierwszego filmu, ale ta drewniana aktorka - swoją drewnianą grą (3 miny na zmianę - w porywach!) wyssała ze mnie wszystkie soki i zniechęciła do dalszego oglądania. Teraz jestem twardsza i mężniejsza - dam radę :paker:

PostWysłany: Sob 13:36, 17 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 115 z 636

Skocz do: