Nathia Nie, u mnie słonecznie :D
alhambrus Ajjjć. :shock:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 16:25, 13 Lip 2010
w Poznaniu już przeszła króciutka burza i powietrze3 jest całkiem znośne :D
Wto 16:31, 13 Lip 2010
Mnie w nocy odwiedził maleńki ptaszek, który wleciał sobie przez okno i usiadł na podłodze :) Nie ruszyło go zapalenie światła, łażenie po pokoju, dopiero szczekanie psa i obwąchiwanie podziałało :D
W Olsztynie lało, to fakt, ale nadzieja, że powietrze się poprawi była złudna Sad
Kurde...a tata wleciał i taki zadowolony : ` W Olsztynie leje. I dobrze zaraz w Mrągowie będzie i wreszcie będzie czym oddychać...o kurde...lecę po parasolkę, żeby mi kwiatków nie uszkodziło.` :hahaha: I tu wychodzi, że tata kocha bardziej kwiatki od nas :( :lol:
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 16:32, 13 Lip 2010
al, dziękuję za dedykację :* moja kochana piosenka ;)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 16:34, 13 Lip 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 16:51, 13 Lip 2010
Nathia Cieszę się. Jak ja się w niej zakochałam, to nie rozumiałam jeszcze znaczenia uczuć i mój ówczesny chłopak wydawał mi się tym jedynym, ale sentyment do piosenki mi pozostał :)
Zachmurzyło się, pogrzmiało, spadło kilka wielkich kropli... i tak wyglądała burza :roll:
Pamiętacie, że pojutrze wraca Shee? :>
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 19:10, 13 Lip 2010
Jednak Hatt miała rację, że powinnam kaftan bezpieczeństwa nosić lub na szelkach mnie prowadzić. W te wakacje i po raz chyba 3 mam do czynienie ze szkłem. Tym razem skończyło się na poharataniu ręki ;/ .
A w ogólnie dawno nie widziałam Hatt? :> Ktoś wie, co u niej słychać? :>
Daniel, wzięłabym 17 lub 19. :)
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 19:55, 13 Lip 2010
Hello, u jednego z moich młodziaków coś się "ruszyło" nie było tak tragicznie jak zwykle... O.o i stępowałam sama na Jacku :D niczego się nie bał i mnie nie zrzucił :D
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 20:23, 13 Lip 2010