Jak to jak przeciągają się guźce?!?!
Zwyczajnie... zaczynają od pyska, a na koniec wielki przytup! :D
tylko potem nie narzekaj że mleko i miód się ulotniły :lol:
EDIT: T. żaden problem - założymy szanownemu mężowi maskę odprowadzającą :P
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pią 10:33, 13 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
hej, nie poszedłem na wykłady i strasznie boli mnie głowa :/
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 10:39, 13 Mar 2009
Możesz włączyć kamerę, pokaże Ci nową sztuczkę którą się wczoraj nauczyłem ;)
Z dala od mojego T.imonqa! Sioooooooooo! Prawo do "pokazywania sztuczek" i ich utrwalania na płycie dvd mam tylko i wyłącznie JA! :twisted: :twisted: :twisted:
hej, nie poszedłem na wykłady i strasznie boli mnie głowa :/
*Tuli Papcia Smerfa* To pewnie przez pogode :wink:
Dodano 1 minut temu:
rocket queen napisał:
Gorm napisał:
Możesz włączyć kamerę, pokaże Ci nową sztuczkę którą się wczoraj nauczyłem ;)
Z dala od mojego T.imonqa! Sioooooooooo! Prawo do "pokazywania sztuczek" i ich utrwalania na płycie dvd mam tylko i wyłącznie JA! :twisted: :twisted: :twisted:
:roll: :roll: :roll:
Słyszysz Gorm... Chyba że zorganizujesz pokaz dla nas dwóch?
Można je gdzieś ściągnąć albo wypożyczyć? Ciągle się rozwijam ale nie mam materiałów instruktarzowych Confused
Jak będziesz grzeczny, to może pozwolimy Ci popatrzeć. Miej na względzie to, że T.imon jest strasznie nieśmiały - w końcu dopiero wkracza w magiczny świat doznań, do tej pory znanych mu tylko z opowiadań innych surykatek. Gdy osiągnie odpowiednio wysoki stopień wtajemniczenia, odezwiemy się do Ciebie.
Dodano 58 sekund temu:
Syśka napisał:
Ale może sztuczkę Gorma będzie mżna wykorzystać na takiej płycie DVD... zawsze to jakies urozmaicenie Rocket
Ja jestem jak "Johnny 11 palców" - potrafię robić wiele rzeczy jednocześnie. W dodatku mam podzielną uwagę :mrgreen: