JA nie mogę heh nie spodziewałam się takiego zakończenia sezonu OMG po prostu nie wytrzymam do września!! nie wyrobie!! jak sobie wyobrażę minę Wilsona na wiadomość o ich związku :) :jupi: Fani Huddy łączcie się !!!
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Sro 20:24, 19 Maj 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 16:05, 20 Maj 2010
nie jestem w stanie jeszcze o tym pisać !!!!!!!!
jak to oglądałam to myślałam "to nie może być prawda !!?!!"
Spojler:
najbardziej podobał mi się moment jak House wstał i tak niepewnie, tak... słodko zbliżał się do jej ust, ten uśmiech na jego twarzy, splot dłoni,H:"Bo jestem najbardziej popiepszonym człowiekiem na świecie", C:"I love you", booooże !! wszystko !! ; OO AAAAAAAAAAAAAAAA!!
nie spodziewałam się tego! za nic!
tyle uczuć w ich mimice twrzy bylo mozna wyczytac ... ;O AAAAA!!
ogladajac ten moment tak mna telepalo, i mowie wam zupelnie ale to zupellnie szczerze ze w pewnym momencie myslalam ze dostane jakiegos ataku czy bog wie co, tak mi serce nawalalo ; O !!
znam ten moment na pamiec i przypomnam se go w kazdej chwili...
byl (to za malo powiedziany) piękny ! najpiekniejszy na swiecie .
pokazywal nam ten caly sezon jak zmienia sie House, i ten całkiem obrotowy finał ;o aahhh !
CI SCENARZYŚCI TO GENIUSZE !!
naprawde skladam im wielkie poklody, hołdy itp. za ten pomysł, uważam że to było zajebiaszcze !
nie wytrzymam do wrzesnia !!
Filmik jest genialny! :serducho: Te sceny, podkład - wszystko świetne. I tak po tym filmiku widać, że w tym sezonie to House bardziej uganiał za Cuddy...
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 13:45, 25 Maj 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 12:43, 24 Cze 2010