|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 307, 308, 309 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
No tak, już sobie poszłam do banku. Kolega zrobił sobie wychodne i nie mogę zostawić biura samego.
Pakowałam moją przesyłkę, poprosiłam "mężczyznę" o pomoc, i co? Guzik. Ulotnił się. Przewalałam więc sama z chorym kręgosłupem 8 wielgachnych i ciężkich kartonów. Przyszły mi pomóc dwie koleżanki, bo jak można na kogoś liczyć na świecie, to tylko na kobiety, ech. Ale za to mogłam bezkarnie pomacać jedną z nich, niby przypadkiem :)
|
|
Wysłany:
Sro 11:22, 12 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wrrrr. :evil:
Ja wiedziałam, że chodzę do nienormalnej szkoły, ale nie myślałam, że do szkoły pełnej złodziei ;/ Włożyłam koleżanki łańcuszek do książki, żeby nie zgubić, bo miałyśmy wuef, no i zostawiłam na dosłownie minutę w łazience , w końcu było tam kilka dziewczyn z równoległej klasy, przychodzę, a łańcuszka nie ma ;/ Nosz kurde, przecież sam nie wyparował, ani nie poszedł, a skoro obszukałam całą siebie i okolicę to znaczy, ze one wzięły, ale oczywiście nikt się nie przyzna ;/ Pal sześć jakby to był zwykły łańcuszek, ale to złoty i z komunii.
Idę się pochlastać za moją głupotę i naiwność :sciana:
|
|
Sro 12:53, 12 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, to niefajnie :? Ale nie chlastaj się. W końcu nie można wszędzie doszukiwać się złodziei. A ludziska mają to do siebie, że wykorzystują najrozmaitsze okazje. Mnie kilka razy okradli, w tym raz totalnie za moją głupotę, bo kto wsiada do zatłoczonego autobusu z plecakiem na plecach i trzyma w nim portfel :?:
|
|
Wysłany:
Sro 13:06, 12 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra ale w szkole? Wsród dziewczyn, które się dosć dobrze znają? Dobra, jeszcze jakby to było strasznie wartościowe, czy piękne, a to przecież matka boska była na tym łańcuszku :| I najgorsze, że teraz 0 szanse na odzyskanie ;/ Że też ludzie są takie świnie ;/
|
|
Sro 13:09, 12 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mnie raz tez okradli w szatni od WF. Ciekawsze jest to, że była tam tylko moja klasa :( Nie pomyślałabym nigdy, że któraś z "koleżanek" gwizdnie mi portfel. Żeby jeszcze chociaż zabrała te parę groszy, ale zostawiła dokumenty, ale nie, wzięła małpa wszystko :(
Dodano 53 sekund temu:
Najgorsze, że było w tym portfelu zdjęcie mojego świętej pamięci dziadka, jedyne jakie było w naszej rodzinie :( Tego nie mogłam przeboleć.
|
|
Wysłany:
Sro 13:12, 12 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra no własnie... Jeszcze jak był by to zwykły łańcuszek, ale to sentyment...
I nie wiem, co zrobić... Bo jestem skłonna iść do dyrekcji, ale przecież one i tak się nie przyznają...
|
|
Sro 13:18, 12 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeżeli wiesz, która to była klasa, to może warto. Jak postraszą chociaż przeszukaniem, to może któraś sypnie i oddadzą. Gorzej, jeśli młodzież zdaje sobie sprawę, że nie mają prawa ich przeszukać bez policji :? Ale spróbowałabym, o ile tamte dziewczyny są jeszcze w szkole.
|
|
Wysłany:
Sro 13:22, 12 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzieńdoberek :)
jeanne spróbować zawsze możesz... może uda się go odzyskać
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 13:27, 12 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiem dokładnie która klasa i które nawet dziewczyny były, ale co z tego? Ich nauczyciele się boją bardziej niż one ich i przeszukać się za nic nie dadzą. ;/ Zobaczymy jaki bede miała jutro humor. Najwyżej powiem im, że mnie to nic nie obchodzi, która zabrała, ale ma się znaleźć, i że jak go nie odzyskam, to pierwszą rzeczą będzie pójście do dyrektorki, a drugą uprzykrzenie im życia. Mogę zapłacić to pobitym ryjem, ale ja sobie nie pozwole żeby jakieś lalunie kłamały mi prosto w oczy, że nic nie wiedzą O.o
Dodano 1 minut temu:
Marg, Shee, cześć! :*
Zobaczymy, co będzie jutro, mam nadzieje, że nie zmuszą mnie do tego, żebym musiała zaczać działać :|
|
|
Sro 13:30, 12 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne tak , idź do dyrekcji ! My kiedyś też mieliśmy taką sytuację . Mojej koleżance ktoś ukradł z 50 złotych w przymierzalni (wuef) . Poszła do Dyrekcji i zwołano krótki apel o tym jaka kradzież jest zła i co się dokładnie stało . Po jednym dniu , nie wiadomo kto .. oddał woźnemu całą kwotę . Więc może i zadziała pójście do Dyrekcji . Trzymam kciuki !
|
|
Wysłany:
Sro 13:32, 12 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :D
Dzisiaj rozpoczęcie Triduum przed bierzmowaniem :D
|
|
Sro 13:34, 12 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
jeanne, mam nadzieję, że będziejsz jutro w bojowym nastroju i dobrze rozegrasz sprawę z panienkami.
|
|
Sro 13:36, 12 Maj 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, mam nadzieję, że odzyskasz łańcuszek. Nie piszę, że będę trzymać kciuki, bo mi tu już niektórzy wytknęli, że źle trzymam :?
|
|
Wysłany:
Sro 13:38, 12 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 307, 308, 309 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 308 z 899 |
|