whatever u to współczuję, ja bym nie wstała, już wczoraj i dziś ledwo wstawałam do szkoły i zasypiałam na większości lekcji :P
Dodano 1 minut temu:
ja jutro będę odsypiała ten męczący tydzień :P
Pią 23:59, 19 Mar 2010
nimfka, niestety kłóciłam się o te zajęcia z rodzicami i efekt jest taki.. że muszę chodzić. Na wszystkie. Tak więc, 6 dni w tygodniu szkoła na godz. 8.00. I już ledwo wyrabiam..
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
whatever biedactwo to kiedy ty masz odpoczywać ?? 5x to rozumiem, ale 6 :shock:
Idę się wykąpać i za naście minut wrócę :*
Sob 0:00, 20 Mar 2010
nimfka, dodam jeszcze, że przez ostatnie 3 niedziele musiałam wstawać o godz. 8.00. Czyli pojutrze będzie pierwsza od bardzo dawna, w którą będę mogła się wyspać. I chyba zabiję każdego, kto mi w tym śnie przeszkodzi.
Też idę się kąpać ;)
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Sob 0:12, 20 Mar 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 0:17, 20 Mar 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 0:22, 20 Mar 2010
ja też wróciłam i się nie utopiłam :P
hej kaloryferek :* *tuli*
whatever dobranoc :*
Sob 0:29, 20 Mar 2010