ja do reszty raczej nie mam zastrzeżeń, jedynie do tego mieszania w tych związkach, bo robią operę mydlaną, jakby zostawili w spokoju Chaseron i 14 to by było lepiej, rozumiem że Huddy jest TAKIM związkiem, który daje dużo serialowi i mieszanie w nim daje teoretycznie jeszcze więcej, ale po jaką choinkę ruszali tamte "ustabilizowane" związki? Tego nie rozumiem
Sis dobranoc :*
Ja też już idę, teraz ostatecznie :)
Miłego dnia :*
Wto 2:31, 16 Mar 2010
Dzień dobry :) znów zaglądam gdy nikogo nie ma :( życzę miłego dzionka :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 8:54, 16 Mar 2010
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Wto 9:01, 16 Mar 2010
Sevir o prócz nudów to mało...coś mam z ręką bo koleżankę z podłogi podnosiłam i coś mi strzeliło xP Nie dość że na forum jestem starą babcią to jeszcze w realu xPPP