Owszem, lubi się co się ma, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku uzbieram jakąś ekipę z liceum, bo teraz jechałabym sama... z chrzestnym jako opiekunem ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 18:47, 06 Mar 2010
Ja bym chciała, żeby byłli: Foo Fighters, Metallica, Dżem, Farbenów też by mogli dać ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 18:48, 06 Mar 2010
Strajk? O kurczę, bomba! Mam nadzieję, że zahaczą o Puławy :D
E tam komercja. Teraz wszędzie się to spotyka... A komercja to tak naprawdę granie tylko dla pieniędzy i robienie wszystkiego dla kasy. A fakt, że ktoś się dorobił na sprzedaży płyt nie oznacza od razu, że zespół jest komercyjny...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Sob 18:52, 06 Mar 2010
Salciu Nie zapomnij oddać głosu na GT na Forumową Piosenkę Miesiąca. Czas do jutra do 16:00. :twisted:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 18:54, 06 Mar 2010
Ulka, ostatnimi czasy nie wchodziłam na forum ;) Jakoś się odzwyczaiłam...
maybe, dobrze, zagłosuję...
Sob 18:56, 06 Mar 2010
Strajk będzie działał dalej .
Ja, Paola i dwóch gitarzystów .
Mocniej , ostrzej i do przodu .
Sebek na stałe w The Bill .
Koncerty - jesień 2010 .
Materiał - wybrane kawałki z 5 płyt .
Nowa płyta - czas pokaże . "Game over" ma raczej znaczenie niedosłowne .
Koniec ma oznaczać początek .
Królewna umiera, ale narodzi się pod postacią małej królewny .
Wyjdzie z więzienia, zaadoptuje dziecko . Maluch porwany i znaleziony poćwiartowany na wysypisku śmieci . Królewna oskarżona (znowu niewinnie) .
Kobieta umiera przy porodzie , ale położna powie słowa do dziecka "Ty będziesz królewną" .
Taki drastyczny przykład ma ukazać , że to co dobre nigdy się nie skończy .
Krytykowano mnie, że Strajk to nie to co kiedyś , za lekko itd ....
Magia i niedopowiedzenia to założenie tej kapeli od czasów , gdy miałem lat 16 .
Nic się nie zmieniło .
Ten zespół nigdy nie był , nie jest i nie będzie punkową kapelą .
Punk to nazwa medialna dla ograniczonych konsumentów .
Muzyka Strajku jest "strajkową" tak samo jak Fl jest "farbeową" .
Ja widzę to co się dzieje wokół nas .
Debilizm, głupota, dwulicowość zaczyna mieć władzę nad normalnością .
Powiem wprost i zacytuję Bono .
Dla mnie najlepszą kapelą na świecie jest Farben Lehre, bez żadnej ściemy .
Kocham grać i tworzyć z chłopakami. Jestem idealistą i tego nie ukrywam .
Natomiast Strajk jest indywidualnym moim pomysłem i szacunkiem (jakby nie było, dla zasłużonej kapeli w tym kraju) .
nemafrozon Tez ich lubisz? :D O właśnie i jescze Red Hoci, by się przydali. :mrgreen:
Sob 19:06, 06 Mar 2010
Lista życzeń widzę? To ja proszę o Lao Che w Legionowie ;)
I Tori Amos. Też w Legionowie!... ale to już nierealne :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.