Lubię 'Utopię'. reszte utworów WT już nie bardzo ;)
witam ;)
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pią 17:35, 26 Lut 2010
Oj, Ula, Ula ^^ A ja bym posłuchała czegoś ładującego energię, bo jestem po prostu padnięta :P Zaraz znajdę jakis mega rockowy kawałek Led Zeppelinów i będę go słuchac tyle razy, aż mi się znudzi xD
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 17:36, 26 Lut 2010
Cześć ! Weekend , wreszcie ! Ale niestety znowu tyle roboty :(
W ogóle to mam pomysł na Huddy fik . I już napisałam kilka stron , jestem niesamowita :lol:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 17:38, 26 Lut 2010
Szczerze mówiąc nie kojarzę żadnych innych piosenek, ale zaraz może je przejrzę, zakochałam się w tej, po prostu ;-)
Dodano 48 sekund temu:
Dlaczego nie ma żadnego Huddy filmiku do Utopii? To straszne :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 17:40, 26 Lut 2010
Pią 17:41, 26 Lut 2010
To też kocham ;-) z dwa tygodnie temu miałam taką fazę, że całe dnie jej słuchałam, teraz już mi trochę przeszło.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 17:42, 26 Lut 2010
Pią 17:46, 26 Lut 2010