_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 16:33, 26 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 16:58, 26 Lut 2010
Mam pytanie - kto umie dobrze czasy przeszła w angielskim i zrobi mi króciutkie zadanie??
Spojler:
Wstaw czasowniki w odpowiednich czasach(past simple, past continus, present perfect simple, past perfect continus):
I(live)....in London many years ago.
I(live)....in London when Kennedy was killed.
I(live)....in London for many years when that even took place.
I did admit that I(live)....in London at various periods.
I(never live)... in London but I hope to go there soon.
I(live)... in London and /i work there, too.
I(live).... in London at the moment but I am afraid I will have to leave soon.
Będę BAAAAAAARDZO wdzięczna za szybką pomoc :P
Pią 16:59, 26 Lut 2010
I lived in London many years ago.
I was living in London when Kennedy was killed.
I had lived in London for many years when that even took place.
I did admit that I lived in London at various periods.
I had never lived in London but I hope to go there soon.
I was living in London and /i work there, too.
I have lived in London at the moment but I am afraid I will have to leave soon.
nie jestem pewna, czy dobrze :P nie sugeruj się tym za bardzo, nimfko. Bo jak będzie źle to będzie na mnie ^^ aczkolwiek ja bym tak to zrobiła :) A czy to jest jakieś ważne zadanie?
Chasper dzięki :przytul: nie nie ważne, na dodatkowy angielski, nie na ocenę, ale po prostu o tym zapomniałam i na ostatnią chwilę muszę zrobić :P
Pią 17:12, 26 Lut 2010