ann, mój Filozof zdawał rozszerzoną matematykę. Mam taki cichy, niesprecyzowany plan, żeby poprosić go kiedyś o pomoc, tylko muszę znaleźć jakiś cholernie trudny temat... ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hej :D
Jestem już po teście ze słówek z 3 unitów z angielskiego. Mam nadzieję, że poszło mi dobrze, lecz najlepszy był tekst Pani: "Ten kto wczoraj zabrał się do nauki słówek, to mogę się założyć, że nie napisze nawet na 2...". Ja uczyłem się wczoraj wieczorem pół godziny, dzisiaj na przerwach pół godziny i mam nadzieję, że będzie ok. 90% :mrgreen: Chociaż wg. słów Pani może będę miał 1+ :]
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 16:31, 25 Lut 2010
nigide, spokojnie, nam też tak mówią i wcale się nie sprawdza :mrgreen:
Czw 16:34, 25 Lut 2010
nigide, ja się nauczyłam około dwustu sentencji łacińskich dzień przed zaliczeniem i miałam 5, więc nie bój żaby. 8)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
hattrick wiem i dlatego się tym nie przejmuję :wink: A co tam u Ciebie? Jakoś ostatnio mało czasu przebywasz na forum.
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 16:34, 25 Lut 2010
Shitzune myślę, że najlepszym momentem na naukę do sprawdzianu jest przerwa. Wtedy mój mózg chłonie wszystko, co jest napisane :mrgreen:
zaneta94 co tam z Justynką? Ostatnio jadąc busem do szkoły słyszałem, że się przewróciła. To coś poważnego?
Dodano 39 sekund temu:
ann hej :)
Czw 16:37, 25 Lut 2010
dzięki :mrgreen:
nigide, już druga osoba zauważyła. Miło :D Jakoś tak wyszło. A u mnie nic ciekawego. W końcu nadrobiłam 6x14, a w dodatku odświeżam sobie pierwszy sezon. A jak tam u Ciebie oprócz tego angielskiego?
nigide, przewróciła się na treningu, trasy oblodzone, kręte zakręty, czego chcieć więcej? Sama Justyna skomentowała to tak: "Siła mediów jest wielka". Mocno rozdmuchali sprawę, a jak sama przyznaje, nic wielkiego się nie stało, a wręcz przeciwnie: takie rzeczy są na porządku dziennym.
Czw 16:39, 25 Lut 2010
zaneta94, u mnie też. Hugh, Hugh, Hugh, dom, szkoła... :)
hattrick:
1. Dzięki; Ty masz genialną rangę!
2. Gdyby nie licząc podpunktu trzeciego, to wszystko w porządku ;)
3. Ogólnie jest tak: W USA twierdzą, że jest w Polsce; w Polsce, że w USA. Oficjalna informacja mówi, że paczka dotarła do Polski 12 stycznia. Byłam w lokalnej poczcie, dzwoniłam do Warszawy, do rozdzielni paczek koło Poznania i nigdzie tego nie ma... A podobno nic w przyrodzie nie ginie. Dostałam wczoraj maila od organizacji. Jeżeli do 10 kwietnia, scenariusz się nie znajdzie, zaczniemy proces refundacji... I jeśli wydaje im się, że przyjmę z powrotem pieniądze, to się mylą :P
Charlotte_May, nie jestem pewna, ale my się chyba znamy ;) W każdym bądź razie: miło mi :D
a propos uczenia się... ja uciekam na razie, bo muszę nauczyć się jeszcze na spr. z biologii. A wolę teraz i wieczorkiem mieć spokój i obejrzeć sobie House'a w tv :mrgreen: To do napisania :papa:
możliwe DOMA, ja już tylu osobom się tu przedstawiałam, że może cos mi się pomieszało ;)
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Czw 16:42, 25 Lut 2010