hattrick, najważniejsze, że Justyna odnosi indywidualne sukcesy, a dzisiejsza sztafeta będzie treningiem :D
Dodano 30 sekund temu:
Karolciu, cieszę się razem z Tobą :D
Czw 16:00, 25 Lut 2010
House Everybody Lies, :hahaha: Błagam, niech ktoś Go oświeci, jakiej jestem płci. O! Ciekawe. A Ty jakiś miałeś nick? Taaak... powoli tamto forum odżywa, ale wątpię, czy powróci do dawnej "świetności".
Nemezis, cześć i pa :wink:
Dodano 1 minut temu:
zaneta94 napisał:
hattrick, najważniejsze, że Justyna odnosi indywidualne sukcesy, a dzisiejsza sztafeta będzie treningiem
No tak... ale na przykłąd tacy Norwegowie w skokach nie mają jakiegoś specjalnie wyróżniającego się skoczka, a na ostatnim drużynowym zajęli ładne miejsce. :?
Chasper, witaj :wink:
Charlotte_May, ja wyszłam wcześniej, bo skończyłam pisanie testu. :wink:
hattrick, w sumie tak, ale oni mają bardzo wyrównaną drużynę. Zresztą: nie wspominaj mi już o Norwegach :evil:
Czw 16:04, 25 Lut 2010
wiecie, moja mama ma jutro imieniny i zamówiłam jej przez internet taką fajną koszulkę z imieniem i nie wiedziałam czy wziąć M czy L, w końcu zamówiłam L i dzisiaj przyszła, ale widzę, że jeszcze będzie za mała! No po prostu jak dla dzieci te rozmiary :// będę musiała odsyłać, wymieniać ... olaboga ;)
House Everybody Lies! hattrick jest kobietą *oświeca*
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Czw 16:05, 25 Lut 2010
hattrick, tak, a raczej o jej "świetny, genialny, wspaniały" koks :evil:
Czw 16:07, 25 Lut 2010
hattrick ze mnie to nerwowy człowiek . Być może Ty nie miałaś takiej ogromnej potrzeby jak ja :wink: . Ja że wszyscy robili z klasy to zakupiłam sobie 3 książki z testami . Tak , odbiło mi .
Salciu ale z poprzednich lat mogą dawać :)
Shitzune tak ? W sumie też tak sobie myślę . Dobrze było siebie sprawdzić . Było to coś bardziej podobnego do prawdziwego testu . Czuć te emocje , że nie znasz dokładnie tego testu . Ten dreszczyk .
House Everybody Lies, nie szodzi. Mój piłkarski fick trochę myli. ;) Cóż poradzić... Spytam again - jaki miałeś nick? :wink:
zaneta94, to jest po prostu żałosne... Ja bym na jej miejscu tak nie mogła. Wygrać, bo się bierze prochy. Świetnie. Gratuluję sumienia.
hattrick, najwidoczniej ona tak może. Tylko jak Justyna powiedziała prawdę, to ona stwierdziła, że Justyś nie umie przegrywać. To Bjoergen nie umie uczciwie wygrywać! :twisted:
Czw 16:11, 25 Lut 2010
Czw 16:15, 25 Lut 2010