Czw 15:48, 25 Lut 2010
Kochani, zasłaniajcie spoilery!
Aniu, to jakieś dziwne, że dali test, który był wcześniej gdzieś publikowany...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:48, 25 Lut 2010
zaneta94, hej :wink: Nie sądzę, żeby było bajecznie. -.-
ann, to tylko ja jestem takim jełopem, który nie zrobił w domu tego testu? :? Najsss... a mat-przyrem się nie przejmuj. Z tego, co się orientuję, wszyscy są nim załamani. Mimo że nawet nie wiem, czy wszędzie był taki sam.
hattrick, hej :D Ja też, chyba, że sklonujemy Justynę :hahaha:
Czw 15:52, 25 Lut 2010
hattrick, Łuszczek zamiast siedzieć w studiu, by nam pomógł w sztafecie :lol:
Dodano 31 sekund temu:
Cześć Karolciu :D
Czw 15:55, 25 Lut 2010
hattrick, oczywiście, że 6x11 to spojler! sugruje, że na 10 odc. nie skończy się 6 seria
:lol: fakt. czółko. :wink: Skąd ten wybuch radości?
zaneta94, w ogóle szkoda, że Małysz też nie biega na nartach :mrgreen: I strzela...
To może coś dla rozrywki. :cfaniak:
annie, miałam podobną sytuację na próbnej biologii tydzień temu, miałam sobie przejrzeć jeszcze raz próbne matury i zwyczajne z zeszłych lat, ale ostatecznie przejrzałam tylko tę z operonu. We wtorek otwieram arkusz, a tam połowa zadań z poprzednich lat... ;) Ale przynajmniej plus jest taki, że mogłam się naprawdę sprawdzić. Bo przecież w maju dostanę całkiem nowe zadania. :roll:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
witajcie *pada ze zmęczenia*
wpadłam tylko na chwile bo sprawdzam sobie autobus.
przyszłam tylko nadmienić że będę zasuwała w soboty do szkoły !!\ :(
i że najbliższy wolny termin na spr mamy 26.03 ...a nie tu się dziś baba od geo wpisała O.O nic tylko leżeć i kwiczeć.
dobra ja zaraz uciekam na próbę do napisania :papapa:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 15:58, 25 Lut 2010