_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 15:26, 25 Lut 2010
hatt, u mnei nic :P Oglądam House'a, bo do tyłu jestem ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 15:30, 25 Lut 2010
A w którym odcinku Wilson oświadcza się House'owi? ^^ Już się nie moge doczekac... :D Jestem dopiero przy 5 jak liczyć Broken za dwa odcinki :roll: Czyli własciwie przy 4 :roll: No co był ten gościu z labradorem, po sprawie z Dibalą :
[/spoiler]
Ostatnio zmieniony przez maybe_55 dnia Czw 15:46, 25 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
Czw 15:35, 25 Lut 2010
Maybe, honey, "spojler" to taka przydatna funkcja...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Witajcie ! Test to jedna WIELKA klęska . Ale bez ważnych kciuków na pewno , by mi poszło gorzej więc dziękuję :) :*
Ha ! Nawet N. za mnie trzymał kciuki . Pamiętał o mnie ! :mrgreen:
Aniu i tak Ci nie wierzę :P Na pewno nie jest tak źle.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:40, 25 Lut 2010
maybe_55, :mdleje: TO COŚ TY ROBIŁA W GRUDNIU?! W 6x11, o ile sie nie mylę i mnie pamięć nie zawodzi.
Shitzune, hello :mrgreen:
ann, nei wiem kto to, ale cieszę się razem z tobą. :wink: Human też Ci źle poszedł?
Czw 15:45, 25 Lut 2010
Salciu , ale to już jest pewne ! Okazało się że miałam książeczkę z testami . Zrobiłam z nich trzy , spodziewając się tych na próbnych .. i akurat ten test co był dziś : BYŁ W MOJEJ KSIĄŻECE ! Dzisiaj nawet spojrzałam na 3 zadania z tej części ale potem olałam . Niektórzy wkuwali właśnie ten test na pamięć bo myśleli że dziś taki sam będzie . I mieli rację :(