Dlaczego w Twojej wypowiedzi znalazłam słowo "łóżko"? Edytowałaś post, czy tak ze mną źle? :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 14:46, 20 Lut 2010
... :hahaha:
Chancex3 love your ban! :mrgreen: *died*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 14:48, 20 Lut 2010
Chancex3 OMG. Jakie Śliczne Óbranko! :mdleje: *ślini się na widok Hugh*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 14:48, 20 Lut 2010
Inspirujecie mnie tymi ubrankami. Chyba zaraz włączę PS'a :mrgreen:
Sob 14:50, 20 Lut 2010
Czy mi wolno zakochać się w Tobie, w twym uśmiechu i twych oczu blasku?
Wzięło mnie na stare piosenki :mrgreen:
A ja nigdy nie miałam GIMP'a.
Sob 14:52, 20 Lut 2010
Ja tam nie wiem :D Nigdy z Gimpem nie pracowała od pocżatku z PSem, ale 6.0 :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 14:53, 20 Lut 2010
Junius, ooo, nowe prace :D
Chancex3, jaka radioaktywność? :> :lol:
Sob 14:53, 20 Lut 2010