moja jakby zobaczyła co ja na forum wyczyniam to by każde pieniądze za psychiatrę zapłaciła hahaha
Moją to by już raczej nic nie zdziwiło :D Zresztą ona też jest już nieźle sfiksowana. Jak w niedziele przyjechali przyszli teściowei mojego brata to mnie przekupiła likierem żebym tylko posprzątała :hahaha:
no tak przepraszam od czasów HuK'a przeszłaś metamorfozę i jesteś aniołek, myślisz że już nie pamiętam orgii :> :twisted:
Pią 23:37, 19 Lut 2010
Czy podczas starań do oficjalnego fan clubu trzeba też usunąć tematy, gdzie są treści erotyczne? :twisted:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 23:38, 19 Lut 2010
jeanne ekhm, mam na myśli oczywiście cielesność, a co więcej mi powiesz to już zależy od Ciebie Twisted Evil
Spojler:
Ostatnio doszło już do tego, że potrafimy siedzieć na lekcji trzymając rękę pod bluzką innej koleżanki :twisted: Łapanie się za tyłki, cycki to norma. Koleżanka robiła dla mnie striptiz w zamian za colę. Ja namiętnie specjalizuję się w ściąganiu bluzek przez zaskoczenie. A co robimy przed wuefem to niech już pozostanie słodką tajemnicą :hahaha:
Cytat:
jeanne mów wszystko! Jest po 22! Twisted Evil
Co ty, ja jestem wstydliwa i tak nie mogę :oops:
Cytat:
te posty z małżowin, na których tańczę na stole, wyśle mnie do psychiatry
Taniec na stole nie jest zÓy. Ja na zakończenie podstawówki tańczyłam na stole :hahaha: Sama idź do psychiatry :*
Hej stary zboczuchu :*:* Ogladasz dzisiaj jakiś straszny film? Twisted Evil Mogę Cię znowu potrzymać za rączkę Twisted Evil
Dzisiaj oglądałem film o dzieciach Ireny Sendlerowej i się autentycznie PRAWIE popłakałem! NO! Więc jak chcesz możesz mi znów to swoje kurze udko oddać :hahaha:
Tak jak ostatnim razem xP
nimfko! Boziu, jakie Ty masz cudowne Óbranko... D&G, Prada?
Najlepsze na całym forum :X
sok marchewkowy napisał:
Ja byłam u psychologa, na psychiatrę ją nie stać hahaha
Hej! Zapomniałaś dodać, że to był psi psycholog XP
Powołałaś się na mnie chociaż? O.O
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pią 23:41, 19 Lut 2010, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 23:39, 19 Lut 2010
Nutty Nettie dziękuje, made by Jig :P
a ty mnie krótko znasz, ja juz wiele różnych ubranek miałam, bardzo wiele :P
Pią 23:40, 19 Lut 2010
Miło się rozmawia, ale późno się zrobiło, a mój organizm nie chce już ze mną współpracować. Wolę wyspać się w łóżku, niż na biurku, więc znikam, żeby tutaj nie paść. Przynajmniej jeszcze trochę pofantazjuję przed snem i nie zasnę od razu :twisted: zÓych snów ;*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:41, 19 Lut 2010
no tak przepraszam od czasów HuK'a przeszłaś metamorfozę i jesteś aniołek, myślisz że już nie pamiętam orgii chtry Twisted Evil
A nie? Mówię Ci! Ostatnio czytałam książkę na podstawie, której kręcono True Blood to normalnie aż się zawstydziłam!
no niech Ci będzie, powiedzmy że wierzę :P ale wiesz czasem brakuje mi tej HuK'owej atmosfery, tu jest super, ale to ni to samo... :roll: :twisted:
Pią 23:42, 19 Lut 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 23:42, 19 Lut 2010
Hej! Zapomniałaś dodać, że to był psi psycholog XP
Powołałaś się na mnie chociaż? O.O
Niet, bo to 2 lata temu było :roll: W sumie jakbym teraz poszła to by z tej pożal się borze psycholog nie została nawet kupka prochu tak bym ją zmiażdżyła :twisted:
Juniuś też fantazjujesz przed snem? <3 :D Dobranoc :* Ero snów :*