Już siostrzyczka w domku ! Cała rodzinka razem . To dobrze ! Pamiętam to uczucie .. jak mojego brata przywieźli pierwszy raz do domku . Byłam na bok a oni wszyscy zamknęli się w sypialni i zaczęli kąpać małego .
Ale to szybko minęło . Potem do mnie powrócili bo marudziłam . Zobaczysz , wieczorem się tobą zajmą
Boże broń! Niech siedzą tam jak najdłużej XD Najbardziej cieszyłbym się jakby zapomnieli o mnie i dali święty spokój, ale dzisiaj to nie wyjdzie bo starszy uzupełnił barek i wieczorem się już ciotki zaanonsowały żeby zobaczyć maleństwo
:hahaha: Znowu zaczną się pielgrzymki...ech ;(
Cytat:
A ! Właśnie . To kiedy jedziesz do Zakopca ?
Koło maja, chyba że kwiecień będzie ładny w tym roku. CHciałem wcześniej niż w wakacje, żeby było trochę luźniej na szlakach... Marzy mi się Orla Perć :)
Cytat:
JigSaw, o ile młodsza?
Jedna młodsza o jakieś 12, a druga młodsza o 22 :hahaha:
Słucha ktoś Jacka Kaczmarskiego ? ;)
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pią 15:33, 22 Sty 2010, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 15:31, 22 Sty 2010
stęsknił się ktoś za mną? :P nie było mnie aż dwa dni :mrgreen:
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pią 15:32, 22 Sty 2010
Ooooo, Orla Perć :) Ja chyba sobie zostawię na koniec :)
Zobaczcie ten kawałek, genialne, stare elekto z nieziemskim wokalem: Link
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 15:33, 22 Sty 2010
Immortal Hej :twisted: Ja się stęskniłam za mówieniem jak wchodziłam: O niee znowu maybe! :przytul:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:35, 22 Sty 2010
Boże broń! Niech siedzą tam jak najdłużej XD Najbardziej cieszyłbym się jakby zapomnieli o mnie i dali święty spokój, ale dzisiaj to nie wyjdzie bo starszy uzupełnił barek i wieczorem się już ciotki zaanonsowały żeby zobaczyć maleństwo
hahaha Znowu zaczną się pielgrzymki...ech ;(
:przytul: Jeśli są zamknięci wszyscy w sypialni to pewnie długo tak nie wejdą . Tylko niech lepiej zajmą się Wiki bo jak nie to ja tam przyjdę i przygarnę tą ptaszynkę :) A dlaczego się sfochała i siedzi w swoim pokoju ? Może jakąś ją pociesz, co ?
JigSaw napisał:
Koło maja, chyba że kwiecień będzie ładny w tym roku. CHciałem wcześniej niż w wakacje, żeby było trochę luźniej na szlakach... Marzy mi się Orla Perć Smile
haha :D wiedziałam, że będzie Ci tego brakowało maybe :P
Pią 15:38, 22 Sty 2010
Ej . Dziś mój tata ma okrutny dzień. Boję się . Wrócił z pracy wcześnie rano i teraz się kąpie a tu nagle " Niech to szlak" . Chyba coś mu dziś wszystko nie wychodzi i wyżywa się na mnie krzykami . Na mnie i na moim bracie . Ooo nie :C
Możesz to powiedzieć? To takie wzruszające :twisted:
ann :glaszcze: Przejdzie mu. Radzę to przeczekac w jakims odludnym miejscu ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:41, 22 Sty 2010
ann <przytul>
przedzie mu.
o mniei fajne plotki chodzą po mieście : o
Pią 15:42, 22 Sty 2010
Tylko niech lepiej zajmą się Wiki bo jak nie to ja tam przyjdę i przygarnę tą ptaszynkę Smile A dlaczego się sfochała i siedzi w swoim pokoju ? Może jakąś ją pociesz, co ?
Wiktor strzelił focha, bo chciała szkodnika wziąć na ręce i jej nie dali. Ja nosiłem, więc teraz jest obrażona na cały świat. Ale na szczęście niedługo wyjeżdża i nie będzie jej przez tydzień. Będzie święty spokój :hahaha:
Cytat:
Zabierzesz mnie ze sobą ? Będę grzeczna *
Ciebie zawsze. Zdobędziemy Orlą Perć w rekordowym tempie. Dwa lata temu zaliczyłem większość szczytów, ale byliśmy za krótko. Teraz chcemy pojechać na co najmniej tydzień, więc będzie okazja :)
Cytat:
Dziś mój tata ma okrutny dzień. Boję się . Wrócił z pracy wcześnie rano i teraz się kąpie a tu nagle " Niech to szlak" . Chyba coś mu dziś wszystko nie wychodzi i wyżywa się na mnie krzykami . Na mnie i na moim bracie . Ooo nie :C
Przyzwyczaisz się, nie przejmuj się. Mogę Ci oddać moją muter w zamian za Twojego staruszka. Mojego ojca niestety nie oddam za żadne skarby :D
Cytat:
mniei fajne plotki chodzą po mieście : o
Podziel się plotkami, będziemy mieli o czym gadać :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pią 15:44, 22 Sty 2010, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 15:42, 22 Sty 2010
Pią 15:43, 22 Sty 2010
Pią 15:45, 22 Sty 2010