maybe_55, to z filmu "Evita" z 1996 roku ;) Miałam wtedy 5 lat i jakoś tak zapadła mi ta piosenka w pamięć.
Poza Rihanną popu nie trawię, ale czasem przypadną mi do gustu niektóre piosenki, właśnie jak "4 Minutes" albo ostatnio "All the right moves", geez, to dopiero geniusz!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Świetny, szczególnie muzyka... Ale skomponował ją Hans Zimmer, więc jakże mogło być inaczej? :) Były sceny naprawdę śmieszne, szczególnie te z poduszką, w rzeźni i jedna scena walki :wink: Mam tylko nadzieję, że Guy Ritchie nie schrzani drugiej części :]
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pią 15:04, 22 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:04, 22 Sty 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Eee tam, nie dali mi jescze środków na ślinienie więc mogę :mrgreen: *obslinia*
agawa5 napisał:
Mam tylko nadzieję, że Guy Ritchie nie schrzani drugiej części
Pewnie, że nie schrzani ^^ A nawet jak schrzani to będzie Good, bo Jude Law nadrobi straty swoja urodą no i Robert też :P
agawa5 napisał:
Świetny, szczególnie muzyka...
Tak! Własnie słucham soundtracku na youtubie ^^
agawa5 napisał:
Były sceny naprawdę śmieszne, szczególnie te z poduszką,
:hahaha: poduszka była nizła xD "Pod tą poduszką jest klucz do mojej wolności" :hahaha:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:08, 22 Sty 2010
O, wchodzę, a tu o muzyce :D
Ja słucham cały dzień OST z Sister Act. Jest Bosko, dosłownie :)
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 15:11, 22 Sty 2010
Alan Hej :D OSTR? Podobno wydaje płytę w lutym? :]
Pią 15:13, 22 Sty 2010