nimfka, dłuższa historia. Tak w mega skrócie, to jedna osoba może sprawić, że Twój jak dotąd w miarę udany dzień staje się zupełnie inny.
no tak rozumiem :D :przytul:
Czw 19:45, 10 Gru 2009
Adamos a ja lepiłam już bałwana!
tak btw to prosiłam robotników żeby blok od strony mojego balkonu pomalowali na fioletowo. przychodzę do domu i co mam za oknem w pokoju ? RÓŻOWY! nie dość że blok jest w 5 kolorach (każda klatka ma inny) to jeszcze mi machnęli na różowo ... chyba się wyprowadzę do pokoju byłej siostry tam za oknem jest pomarańczowy...
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 19:46, 10 Gru 2009
hattrick ale tego zad bez cyferków nie policzę choćby tak żeby wzór wyszedł bo trzeba porównać omegę do v i potem policzyć odległość A od Bi potem policzyć v cząsteczek .
:shock: Tak, tak... Mów mi dalej :wink: Jak ja z fizyki z ostatniego próbnego dwóję dostałam.
hattrick to powiem tak : W celu zmierzenia prędkości cząsteczek stosuje się następujące urządzenie: na osi dwóch koncentrycznych walców o promieniach r1
i r2 umieszczone jest źródło cząstek. W walcu wewnętrznym wykonana jest szczelina II do osi walca. Jeśli walce są nieruchome
cząsteczki zostawiają ślad w miejscu A zewnętrznego walca. Jeśli walce obracają się z prędkością kątową *znaczek omega*to cząsteczki uderzają
w miejsce B, odległe o s od A. Oblicz prędkość cząsteczek.
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Czw 19:50, 10 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 19:48, 10 Gru 2009
Można za to tarzać się w stosie liści, przewalać się na błotnistej drodze i być zdmuchiwanym przez wiatr. :wink: Jesień to moja ulubiona pora roku.
Nemezis napisał:
tak btw to prosiłam robotników żeby blok od strony mojego balkonu pomalowali na fioletowo. przychodzę do domu i co mam za oknem w pokoju ? RÓŻOWY! nie dość że blok jest w 5 kolorach (każda klatka ma inny) to jeszcze mi machnęli na różowo ... chyba się wyprowadzę do pokoju byłej siostry tam za oknem jest pomarańczowy...
Twój blok to pikuś :roll: Mój brat cioteczny ma CALUSIEŃKI blok na różowo. Nie ma to jak Białystok :lol:
Dodano 1 minut temu:
Nemezis, cud! Rozumiałam gdzieś tak 1/2 każdego zdania :wink:
Nemezis, poproś Św. Mikołaja o fioletową farbę lub posadź ich o daltonizm. Według mnie najlepiej takie rzeczy robić samemu lub pilnować tych robotników...
Adamos, nie :hahahaha: Ale na facebooku też jest jakaś gra, tyle że denna. :?
A tak w ogóle jeszcze się nie przedstawiłam :wink:
Jestem hattrick - miłośniczka motoró, singielka z wyboru, początkująca fickopisarka i próbująca tworzyć avki i bannery fanka Hilsona. Uwielbiam grać w pokera. Wszystkich dołuję, często mam kiepawe humory. Miło mi Cię poznać :mrgreen:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 20:07, 10 Gru 2009