Rozmowy w t(ł)oku #7[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 653, 654, 655 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shee, spokojnie, spokojnie, ja tu dłużej urzęduję, zdążyłam się nakasować/poprzenosić :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 19:32, 07 Gru 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Shitzune, czyli nie tylko ja tak mam ;). A już dwa razu mi tego Pałacu brakowało po powrocie z innego miasta (bo akurat szłam z dworca do metra). Raz jak wracałam z Łodzi, a tydzień później z Białegostoku.

nimfka, cześć ;)

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Pon 19:32, 07 Gru 2009
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

siostra *rzuca sie i obślinia*
whatever Warszawa jest taka śliczna zimą Krakowskie przedmieście śnieg po kostki wieczór zapach gorącej czekolady i cynamonu biegający w koło ludzie ahh ^^
dobra olewam tlenki i wodorotlenki o !

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pon 19:36, 07 Gru 2009
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

hattrick, ja też nie wiem. A szczególnie, że właśnie trochę cała klasa się pogorszyła w nauce. Szkołą dobra i dużo wymagają ;(.
Myślałam o Lelewelu, przez jakiś czas Jose, teraz Witkacym (bo mój brat cioteczny tam chodzi i strasznie sobie chwali), o... Już nie pamiętam. A jeszcze ostatnio Cervantesie, o klasie zerowej, bo uczę się hiszpańskiego, a chciałabym umieć go perfecto. No, ale zupełnie nie wiem, bo się nie orientuje w liceach.

Nemezis, ja zapewne na Warszawę patrzę pod innym kątem. No i przez to, że w niej mieszkam, to raczej koncentruję się na swojej okolicy i nie widziałam wielu wartych do zobaczenia miejsc. Albo po prostu nie zwracałam na nie uwagi.
Ale Krakowskie pięknie stroją na święta, to prawdą. Muszę się wybrać jakoś w najbliższych dniach, bo w tym roku jeszcze nie byłam.

Kurczę, znowu zaczęłam się rozpisywać jak zwykle i pewnie nie można mnie zrozumieć :(

PostWysłany: Pon 19:38, 07 Gru 2009
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

whatever, mam w Witkacym dwie przyjaciółki, idź tam tylko wtedy, jak masz dużo samozaparcia. ;)

Moja szkoła jest dwa kroki od Nowego Światu, a jak Vattenfall zawiesza tam swoje lampki to wieczorami jest tak ślicznie *_*

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:41, 07 Gru 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

whatever napisał:
hattrick, ja też nie wiem. A szczególnie, że właśnie trochę cała klasa się pogorszyła w nauce. Szkołą dobra i dużo wymagają ;(.
Myślałam o Lelewelu, przez jakiś czas Jose, teraz Witkacym (bo mój brat cioteczny tam chodzi i strasznie sobie chwali), o... Już nie pamiętam. A jeszcze ostatnio Cervantesie, o klasie zerowej, bo uczę się hiszpańskiego, a chciałabym umieć go perfecto. No, ale zupełnie nie wiem, bo się nie orientuje w liceach.

Mnie siostra namawia na Witkacego, bo tam chodzi i w ogóle :roll: Mama też naciska. Ja szukam takiego liceum, w którym trochę odpocznę po władysławiackich torturach. Na początku była Jose, bo tam moja siostra ma znajome i popytała. Jednak jak dowiedziałam się, że życie tamtejszych uczniów to ciągła balanga, już sie tam pchać raczej nie będę. A klasy szukam mat-his, więc wybór mam dość uszczuplony.
:hahaha: Ficki potrafią rozbawić...

PostWysłany: Pon 19:43, 07 Gru 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Skoro o Warszawie mowa, to mogę wyznać, że nie cierpię jej, podobnie jak wszystkich innych większych miast.
Mieszkając na wsi jestem przyzwyczajona do ciszy i spokoju, braku korków, małej liczby ludzi, świeżego powietrza i takiej po prostu wiejskiej atmosfery. Gdy pojadę do miasta przeraża mnie ten ciągły szum samochodów, śmierdzące spaliny, masa ludzi, która ciągle się spieszy, potrąca cię i popycha... To po prostu nie mój świat.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 19:45, 07 Gru 2009
Salamandra

Powrót do góry

u mnie w kaloszu są lampki tyko w ścisłym centrum na 1 moście i na 1 ulicy ;(
a u was są wszędzie ^ ^ tak romantycznie się robi jak się jest w wawie i nastrojowo i świątecznie

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pon 19:46, 07 Gru 2009
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Shitzune, no ja mam tam brata ciotecznego. W pierwszej klasie.

hattrick, mnie w sumie rodzinka jakoś specjalnie na nic nie naciska. Byle dobre liceum wybrać ;)
A o Jose nasłuchałam się właśnie dzisiaj. I ogólnie w zeszłym roku miałam grupę na angielskim, gdzie 90% chodziło do Jose to tez się nasłuchałam rozmów między nimi o tym LO. Więc... też sobie daruję. A na początku myślałam, bo chciałam coś z hiszpańskim...

Salamandra, ja Warszawee w sumie lubię. Ale zazdroszczę mieszkania cichszym zakątku. Jak miesiąc z wakacji spędzam w lesie to jest tak cudownie. I po prostu uwielbiam ten klimat i to wszystko.

Ostatnio zmieniony przez whatever dnia Pon 19:50, 07 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 19:47, 07 Gru 2009
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Nemezis napisał:
tak romantycznie się robi jak się jest w wawie i nastrojowo i świątecznie

ach.. i jeszcze te pijane menele walające sie po uliczkach, kibole śpiewający hymn Legii oraz bandy rozwrzeszczanych studentów zalanych w trupa. Faktycznie. Romantyczny widok.
Salamandra, ja mieszkam pod Warszawą. I tylko kiedy latem wstaję o 4.00 znów czuję sie kilkuletnia dziewczynką, która nie ma problemów, żyje własnym życiem, bawi się, cieszy mijającym czasem.

PostWysłany: Pon 19:50, 07 Gru 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Przepraszam że znikłam .
Do Wawy - głównie by zwiedzić . Nocuję u mojej cioci z wujem i ich dwoma psiami . Dziadek jedzie ze mną . Na kilka dni .

Gorm, dlaczego nie masz żadnych NORMALNYCH tematów ?

PostWysłany: Pon 19:51, 07 Gru 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

whatever, ja mam problem, bo chcę mieć hiszpański, angielski i niemiecki. O łacinie to już nei wspomnę.

Dodano 48 sekund temu:

ann napisał:
Do Wawy - głównie by zwiedzić .

rozumiem, że nie masz na myśli czarnych uliczek Pragi?

PostWysłany: Pon 19:52, 07 Gru 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
A klasy szukam mat-his, więc wybór mam dość uszczuplony.

To chyba we Fryczku jest właśnie taka? Tam też mam koleżankę (ludzie z gimnazjum rozeszli się we wszystkie strony :D) i jest bardzo zadowolona.

hattrick napisał:
Jednak jak dowiedziałam się, że życie tamtejszych uczniów to ciągła balanga, już sie tam pchać raczej nie będę.

hattrick, nie zniechęcaj się tam szybko, tam idzie sporo inteligentnych ludzi, dużo z nich to olimpijczycy, nie wiem, jak oni są w stanie jednocześnie uczyć się i balangować, ale tak robią, więc widocznie można :D

Salamandra napisał:
To po prostu nie mój świat.

Mój też nie. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:52, 07 Gru 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
hattrick, nie zniechęcaj się tam szybko, tam idzie sporo inteligentnych ludzi, dużo z nich to olimpijczycy, nie wiem, jak oni są w stanie jednocześnie uczyć się i balangować, ale tak robią, więc widocznie można

Ja się nie nadaję do imrprezującego towarzystwa. Chociaż ostantio moja siedemnastoletnia siostra stwierdziła, że gdyby poszła ze mną na jakąś imprezę, to chyba by się nieźle bawiła :shock: Nie iem o co kaman. :lol:

Shitzune napisał:
To chyba we Fryczku jest właśnie taka? Tam też mam koleżankę (ludzie z gimnazjum rozeszli się we wszystkie strony ) i jest bardzo zadowolona.

I w Lelewelu chyba.. ale pewna nie jestem.

PostWysłany: Pon 19:54, 07 Gru 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Nemezis, potrafi być romantycznie, ale i hattrick ma rację.

A ja mieszkam w Warszawie. Nie pod, tylko W. Ale za to mam za oknem widok na staw z fontanną. Na górkę, z której zimą zjeżdża na sankach wiele ludzi, dzieci. I w ogóle można powiedzieć, ze mieszkam w Parku :D. Bo moje bloki zostały wybudowany w miejscu Parku Wawrzyszewskiego i chyba nawet gdzieś można znaleźć taką tabliczkę. Ogólnie jest przyjemnie.

I kocham jedną uliczkę w swojej dzielnicy. Przez którą przechodząc czuję się jak w zupełnie innym miejscu. Domki, uliczka i co najważniejsze- gazowe latarnie. Ten klimat jest tak niewarszawski ;)

hattrick, ja chcę podobnie. Z tym, że bez niemieckiego po proszę. ale łaciny chciałabym się uczyć.

Ostatnio zmieniony przez whatever dnia Pon 19:58, 07 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 19:56, 07 Gru 2009
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 653, 654, 655 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 654 z 1000

Skocz do: