|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 167, 168, 169 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Kalpana napisał: |
PTAKY xD.
Mam zÓe skojarzenia xD. Specjalnie zaakcentowałaś to słowo xD. |
Chcę zostać naj-naj zbereźnicą, ale ciii ;P.
Poza tym, PTAK brzmi lepiej niż kormoran :D.
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Wto 19:18, 13 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Marguerite witaj :przytul: :*
|
|
Wysłany:
Wto 19:18, 13 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Paaa paaa nimfka ! ;*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 19:19, 13 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dobry wieczór, tu mnie jeszcze nie było.
ale już jestem.
|
|
Wysłany:
Wto 19:20, 13 Paź 2009 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick !!
Moi rodzice jadą we czwartek do Warszawy ! xd :mrgreen:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie, hej ;)
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie , witaj ! ;)
|
|
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick, witaj :przytul:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, TY JEDZIESZ Z NIMI, PRAWDA?!
Dodano 35 sekund temu:
Marguerite, co słychać?
|
|
Wysłany:
Wto 19:21, 13 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ktos jedzie do warszawy?
uwielbiam się w trącać w coś, o czym nie mam pojęcia, wybaczcie.
|
|
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | maagdaa, TY JEDZIESZ Z NIMI, PRAWDA?! |
Nooo właśnie....
Błagałam na kolanach , ale ... szkoła... nauka :beczy:
AAA!!
|
|
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
och.
|
|
Wysłany:
Wto 19:22, 13 Paź 2009 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | ktos jedzie do warszawy? |
Yhh , tak ...
Moi rodzice... -_-'
I nie chcą mnie wziąść ! ;(
|
|
Wysłany:
Wto 19:22, 13 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewelciu, ten kormoran o którego sekcji opowiadałaś? I wstawiłaś zdjęcia?
|
|
Wto 19:23, 13 Paź 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Chcę zostać naj-naj zbereźnicą, ale ciii ;P. |
Dobra - obiecuję, że nic nikomu nie powiem :mrgreen:.
Jak pięknie jest czytać coś takiego (ale temat tylko dla zainteresowanych płytką AF):
Cytat: | W niedziele kolega, ktorego poprosilam o przesluchanie Uncovered napisał, iż płyta jest przeciętna i ocenia ja na 6(w skali 1-10)...po czym wczoraj otrzymałam od niego wiadomosc o następujacej tresci:
"Jak i wczoraj zapowiedziałem wziąłem się za tą Twoją porażkę muzyczną jeszcze raz.. i co następuje... powinni K*rwa zabronić słuchania tego bez słuchawek... księżą powinni to ganić z ambony, politycy z mównicy, a głowa państwa z tego swojego niskiego podeściku! wczoraj pitoliłem się z tym na głośnikach... i padam na kolana, tłukę głową w ziemie... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... cholera no, właśnie wróciłem z miasta cały mokry i wstrząśnięty... ten swoisty "band" sprawił że 3 razy prawie pożegnałem się z życiem podczas przechodzenia przez ulicę w miejscu niedozwolonym, ludzie patrzyli się na mnie jak na idiotę gdy w najmniej spodziewanym momencie dostawałem banana i zaczynałem się lać... szczerze mówiąc wielki szacunek... ale tylko jeśli słucha się tego przez słuchawki... niespodziewałem się i nie żałuje drugiego przesłuchania... chyle czoła i czekam na kolejny projekt...a płyta w ostatecznej ocenie dostaje 8+ " |
Kocham ich :D.
|
|
Wysłany:
Wto 19:23, 13 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 167, 168, 169 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 168 z 1005 |
|