Właśnie obejrzałam znowu Tormented we fragmentach i dopiero teraz zauważyłam ze blondynek nie stracił nogi tylko coś innego, wcześniej przeskoczyłam kawałek filmu 8)
Przepraszam, ale mój komputer wyłączył się i przy okazji wszystkie programy :evil:
Dzięki za hugi :D :przytul:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
hattrick, pisałam parę stron wcześniej ;) łacina, dodatkowa matematyka, niepohamowany głód :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nie zamierzam bać się jakichś kretynów! Nikt nie będzie mi mówił jakiej muzyki mam słuchać...
Ja dzisiaj prawie nawrzeszczałam na koleżanke, bo powiedziała, że nie lubi FL-u :? Zobacz to:
Spojler:
7325 2009-10-12 08:05:03
Grzesiek Sulejówek
No i Ferajna ujrzała światło dzienne w Fonobarze - Duże dzięki Panowie bo to kawał dobrej roboty ku naszej -fanów uciesze. Strasznie fajna wesoła muza . Co cieszy mnie szczególnie to fakt ze wg. mnie posiada dużą zawartość FL w FL (spekulacje przed były różne). Wybawiliśmy się z małżonką nielicho (ostatnio tak porządnie i miło poskakałem bodaj w 94 roku na Guernice y luno).Dzięki Wojtku za doradztwo w zakresie kupna koszulki dla córki-rozmiar trafiony w dychę i wielka radość po powrocie do domu. No cóż, do zobaczenia na PRL w Wawie chyba że wcześniej gdzieś na wschód od Wisły, ewentualnie Piaseczno w listopadzie kusi bardzo ale nie wiem czy damy radę bo na Kult idziemy. No i plenerów czekamy bo córka chce znowu na żywo Was zobaczyć. Niestety ze zgrozą czytam ostatnio jakieś zarzuty co do komercji w wykonaniu FL No cóż , powiem coś bo mierzi temat: Panowie, robicie to co mam nadzieję lubicie, wychodzi Wam to wspaniale więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby na tym zarabiać i to jak najwięcej żeby nie tracić czasu na jakieś inne zajęcia. A my słuchacze powinniśmy Wam w tym pomagać kupując bilety na koncerty, koszulki, płyty..... Jeśli ktoś uważa że utrzymanie się z muzyki jest złe to chyba nie musi na siebie zarabiać bo nie wie co mówi. No chyba że granie tylko i wyłącznie pod i dla sponsora , ale to FL nie grozi jak sądzę. Kochani, czas kończyć, więc róbcie swoje jak dotychczas a ja Wam życzę żebyście mieli z tego jak najwięcej satysfakcji wszelkiej. Dziękuję za Ferajnę i wszystko wcześniej oraz pozdrawiam z małżonką Joanną . Grzegorz
Shee, a kiedy Ty mnie zwrócisz? Połknęłaś mnie, i coś nie zanosi się na wyjście z żadnej strony xD
Mirela, no nie wiem, nie wiem. A jak mnie pogryziesz, to co?