Arroch w tej brodzie wyglądał jak wyciagnięty z filmu "moj brat niedźwiedź" :hahaha: Mi też Strzelców brakowało, ale dopiero potem się skapowałam, że nie żyją, bo przecież nie ogląałam 9 sezonu :/ Scully w ogóle momentami była dziwna :roll:
hahaha padłam :hahaha: mój brat niedźwiedź :mdleje: a co do Scully o co jej chodziło z tą "ciemnością" ?? to jakieś dzikie było :roll:
ja się po ostatnim odcinku 9 skapnęłam, że Strzelcy nie żyją bo przecież Mulder ich duchy widział :roll: chamstwo jak mogli ich wyciąć z serialu to nie fair, i Krycka też się pozbyli przecież :? mało X Files w X Files było w tym filmie :?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 22:44, 14 Sie 2009
Kochani ja teraz niestety musze poudawać ,,grzeczną córkę" wyłączyć komputer i iść się myć, ale za jakieś 40 min. do was wrócę :D
Pią 22:46, 14 Sie 2009
[img]http://dawid.tobiasz.org/Zlot XX-lecia ZHR/Dzień 3 - Wielka Gra/slides/P1150626.JPG[/img]
teraz kolejny wojenny, opowiadający o grupie polski żołnierzy, ale Amerykanów i Brytyjczyków było więcej
Pią 22:48, 14 Sie 2009
Arroch ten tekst o ciemności był zupełnie bez sensu. Ja go wcale nie zrozumiałam :lol: Że niby mogą uciekać od ciemnosci, ale ona i tak ich znajdzie, ale mogą próbować? Hę?
Ja właśnie też tak myślałam, ze wydawalo mi się to nieprawdopodobne, że mogli ich ot tak sprzątnąć.. :(
podpowiedź Normandia i polscy spadochroniarze - gen. So....
Pią 22:51, 14 Sie 2009