|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
coooo?? jestem w szoku, rzeciez to nie jest happy end... ktos tu nas poduszcza :) - chyba. tak czy inaczej mam nadzieje ze to nie bedzie koniec.
|
|
_________________ If you're happy I'm
Wysłany:
Nie 16:45, 23 Maj 2010 |
|
mikahouse
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Toar...
no...
zawiodłam się po prostu.
Czuję się dokładnie jak po obejrzeniu 6x22. Cały odcinek świetny, stopniowo budowane napięcie i nagle końcówka jak z innej bajki o.O
I u Ciebie to samo. Cały fik świetny/genialny. Stopniowo budowane napięcie i powoli odkrywana intryga. Od niemal samego początku czuć było, że wiesz dokąd zmierza scenariusz, że wszystko jest z góry obmyślane, przemyślane i zaplanowane (a ja osobiście bardzo to sobie cenię w fikach). Aż do przedostatniej części wszystko było świetne (no może prawie wszystko, nie do końca widział mi się fakt, że Cuddy otwarcie i zawzięcie walczy o "miłość" opierającego się House'a, no ale taka była wizja całego fika, więc ok). I tu nagle ostatnia część i co? House idzie do Cuddy z dowodami przeciw jej nowemu chłopakowi i ni z gruchy ni z pietruchy lądują w łóżku o.O
To wszystko sprawia wrażenie, jakby cała ta wielka intryga właściwie nie miała żadnego znaczenia, bo ja w ogóle nie odczułam, żeby ich wspólna noc była jakoś w ogóle związana z tymi całymi zabiegami i wielkim planem Cuddy.
Brak Happy Endu mi nie przeszkadza, choć wydaje się nienaturalny i wymuszony...
Naprawdę szkoda tej ostatniej części, bo całość opowiadania była naprawdę dobra.
Ale cóż... życzę wena do następnych opowiadań.
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Nie 18:45, 23 Maj 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |