Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
kretowa
Ma na imię Kasia, skończyła gimnazjum i właśnie dostała się do liceum na profil biol-chem. Jej słodką córką jest maagdaa xP Należy dumnie do NBA czyli Nimfkowej Brygady Antyspaniowej :P
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pią 22:27, 20 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Chasper, urocza kokosanka w kratkę :mrgreen:
rozdaje przepyszne jogurciki (truskawkowe), jest odbiciem lustrzanym Shee i sprawia wrażenie zawsze optymistycznie nastawionej do świata ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 22:56, 20 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Ma na imie Ania. Miła i zawsze uczynna użytkowniczka forum Housa, która posiada 29 pochwał. Wierna wyznawczyni Huddy.
Jest na forum od 05.08.2009 roku. Kocha piosenkę "Lady Antebellum - need you now." Walczy o posiadanie pieska rasy maltańczyk.
|
|
Nie 11:25, 22 Sie 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia
Jak sama twierdzi, jest z miejsca, gdzie diabeł mówi dobranoc. Jutro minie okrągły rok odkąd pojawiła się na forum. Bywalec kasyna. Ma swój temat w fanarcie. Aktualnie nosi avek ze sceną z 7 sezonu z (a jakże!) Huddy. Ma liczną forumową rodzinę. Na podstawie podpisu można wysnuć podejrzenie, iż jest fanką Coldplay. :)
|
|
Pon 21:23, 30 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17
Projektantka miesiąca, która szturmem podbija FanArt - i jest w tym całkiem niezła. Na swoim koncie posiada 12 pochwał i jest z nami już pół roku. Po avatarze można stwierdzić - fanka Lady Pank, a imię jej Wioleta.
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Pon 21:34, 30 Sie 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katarzyna
Studentka filologii angielskiej
Należy do Tłumaczy Wielbiących House'a i zawsze służy swoją radą w sprawach tłumaczenia
Fanka Pink Floyd
Jej pierwszy avek przedstawiał rudowłosą dziewczynę w okularach (?) z papierosem i jak się domyślam, była to podobizna samej Katarzyny ;)
|
|
Sro 19:27, 01 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune
hmm... Katalizator zbereźności z Legionowa
w tym roku pisała maturę
Swoimi przemyśleniami dzieli się na blogu
|
|
_________________ Spocznij jedynie w Bogu, duszo moja, bo od Niego pochodzi moja nadzieja. On jedynie skałą i zbawieniem moim, On jest twierdzą moją, więc się nie zachwieję. Ps 62, 6-7
Zapraszam na blog poświęcony Marilyn Monroe :) : http://normajean.blox.pl
ubranko mam od Charlotte_May
Wysłany:
Czw 17:35, 02 Wrz 2010 |
|
JustynaLF
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JustynaLF
Na forum od ponad roku. Obecnie ma rangę 'Stażysta'. Serialomaniak. Fanka Marilyn Monroe. Jeśli chodzi o orientację shipową w House'ie, to zapewne jest fanką Wamberu. Tegoroczna maturzystka. Ma konto na facebooku. Swojego 1. posta zamieściła (po bożemu ;) ) w temacie 'Przywitaj się'. Ma swój temat w Fanarcie, który nosi wdzięczną nazwę Ciumciumlandia, a w nim sporą kolekcję avków z ww. już Marilyn Monroe.
|
|
Pią 22:49, 03 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yhm...Wiolka17
Jak więc nick wskazuję, iż ma na Imię Wiola. Urodziła się 29 października.
Hm...od czego tu zacząć o wiem...od forum.
Dołączyła do tego pięknego grona 10 Marca 2010 r. Wraz z Kaja(marcia Lucie) Tworzy niezwykły zespół, groźny dla śmiertelników Holmes&Watson.
Nie dawno zdradziła swoją tajemnicę, iż ma słabość do mojej krowy, którą dostanie w prezencie. Okazało się, że sypiałam z nią, w dodatku dowiedzieliśmy się (dokładnie ja!) O jej drugiej osobowości, która zwie się Roman Polański Dwa. Jak nazwa wskazuję to Lubieżnik, nad lubieżnikami. Ma talent do pisania kołysanek, poezji na pocztówkach, rymowanek oraz tworzenia w gimpie. Jej ulubiony zespołem jest Lady Pank. Lubi House M.d . Z wyznania Hilson and Huddy. A uwielbia Cobena i w raz ze mną omawiamy Wina i Wielką Cyndie. Ma słodkiego pieska Czarusia, którego znalazła w lesie. Ma seksowną fotkę na Fb z wężem :hahaha: Nawet jego potrafi uwieść swoim niewinnym urokiem (tak samo jak Mucię, chyba ma coś nie tak ) W życiu prywatnym jest zakochana (nie wiem czemu, ale na początku napisałam zamężna :hahaha: ) . Nosi fajne Okulary. A ostatnio na ang. zabłysnęła pomysłowością o pirackim płytach (zÓa Wiola, oj zÓa). Właśnie MISZCZ kuchni. Ciasta mniam. A i dziś dowiedziałam się, że zdała prawko (gratulacje)
Ps. Jej net nie wiadomych przyczyn sam się wyłącza. :shock:
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sob 17:35, 31 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
Wysłany:
Czw 21:40, 30 Wrz 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |