agawa5 mogę pożyczyć pomidora?
*zamawia na Allegro jajka- samolotem, płatność przy odbiorze* :twisted:
Pią 21:04, 23 Paź 2009
Mam w lodówce dwie piersi, ale mama krzyczy że są na obiad :shock:
Ann wystarczy mi w zupełności... Cały czaasss dmuuchhhaaa Ann... tzn. koszulkę :hahaha:
T. podziel się tym co trzymasz w ręce :twisted:
*rzuca w Korna nieświeżym ogórkiem*
Kto teraz?
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 21:06, 23 Paź 2009
Mam nadzieję ze mogę już spytać jurorów o zdanie, może pierwsza Betti?
Korn drugi, trzecia Ann :)
Gdzie mnie z tymi jajkami, ja mam na sobie nówkę garnitur od Versacery xD
Ostatnio zmieniony przez Alan dnia Pią 21:08, 23 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 21:07, 23 Paź 2009
przepraszam, że jestem dopiero teraz, ale dopiero po 20 wróciłam z Opola i musiałam się trochę zaklimatyzować w domku ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:07, 23 Paź 2009
maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 21:08, 23 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 21:08, 23 Paź 2009