Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Też strasznie chcę żeby Cameron wróciła. Bez niej to nie to samo oby wróciła.
|
|
Wysłany:
Wto 19:54, 20 Kwi 2010 |
|
Julka32
Student medycyny

Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Amber:
W jak chciała dostać posadę grała znakomicie,jako dziewczyna Wilsona też się sprawdziła,nie mówią o najlepszym jej wcieleniu się jako halucynacja.
Niestety nie widzie jakoś jej powrotu,teraz House jest szczęśliwy,jako omam nie ma co liczyć,nawet jeśli to po raz drugi to było by naciągane.
Kutner:
Nie potrzebnie uśmiercona postać,aktor wrócił do aktorstwa i myślę że wrócił by.Jego dzieciństwo,rodzicie którzy go adoptowali.On i niepokazywanie problemów przez poczucie humoru.Mogli to rozegrać jak teraz z 13.
Cameron:
Ma wrócić na 3 odcinki i dobrze by było gdyby wróciła w połowie 7 sezonu przed powrotem 13 a w trakcie tego jak Chase szaleje.
|
|
Wysłany:
Wto 20:43, 28 Wrz 2010 |
|
kamil100
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mi też brakuje Cameron. Choć kilka razy mi się naraziła, to jednak jej postać jest tak charakterystyczna dla House'a, jak... jak Prosiaczek do Kubusia Puchatka. xD
A poza nią? Nie wiem, kto mógłby wrócić. Kutnera i Amber wskrzesić się nie da.
|
|
_________________ -Mamy krwawienie z odbytu.
-Wszyscy?!
Wysłany:
Wto 21:23, 28 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Cameron:
Ma wrócić na 3 odcinki i dobrze by było gdyby wróciła w połowie 7 sezonu przed powrotem 13 a w trakcie tego jak Chase szaleje. |
Cameron niestety już nie wróci. Tak mówią scenarzyści.
Trzynastka odeszła. Tak, chciałabym powrotu Trzynastki. Bez niej jest smutno i to ona łączy męskie grono diagnostów. Jak powiedział House: Cytat: | Znam już męską opinię o mnie i o Cuddy, czekam na kobiecą, gdzie Trzynaście? |
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pon 17:14, 04 Paź 2010 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja całkiem inna niż wszyscy jestem bo chciałabym powrotu (chwilowego, broń Boże jako regularne postacie) Alviego i Lucasa. Obaj(pod warunkiem że Lucas nie występował jako dodatek socjalny do Cuddy) dawkowani w odpowiednich ilościach wprowadzali specyficzny humor i świeżość do serialu :)
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sob 12:59, 08 Sty 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10